TeknologiaTiistai

TeknologiaTiistai on ammatillisten oppilaitosten ja teknologiayritysten yhteinen tapahtumapäivä, joka näkyy kaikkialla Suomessa. Ammatillisen koulutuksen uudistaminen kone- ja tuotantotekniikan opetuksessa tehdään näkyväksi oppilaitoksissa ja yrityksissä.

Ammatilliset oppilaitokset koko Suomessa järjestävät yhdessä teknologiateollisuuden yritysten kanssa TeknologiaTiistai-tapahtuman 29.11.2016.

Teknologiateollisuus ry on mukana aktivoimassa oppilaitoksia ja yrityksiä toteuttamaan valtakunnallista tapahtumapäivää. Päivän aikana esitellään laajasti kaikkialla Suomessa kone- ja tuotantotekniikan opiskelua ja ammatillisia oppilaitoksia sekä ammattiosaajien työtä ja työpaikkoja teknologiayrityksissä.

Kuuntele Turun ammatti-instituutin #TeknologiaTiistain aamun avaus! Katso Suomen kartalta missä kaikkialla TeknologiaTiistai-tapahtuma järjestetään ja esimerkkejä tapahtumapäivän sisällöstä Vaasassa, Tampereella,Valkeakoskella, Iisalmessa ja Vieremällä, Kemissä ja Torniosssa, Turussa ja Raisiossa, Loimaalla, SalossaJärvenpäässäImatralla!

TeknologiaTiistai-päivästä tulee vuosittainen valtakunnallinen tapahtuma, jolloin yläkoulun opettajat, oppilaat ja vanhemmat tutustuvat kone- ja tuotantotekniikan ammatillisen koulutuksen ja teknologiateollisuuden yritysten tarjoamiin mahdollisuuksiin.
 

KATSO 
TeknologiaTiistai 29.11.2016 Suomen kartalla
#teknologiatiistai Instagramkuvakilpailu Teknologiatiistain tapahtumiin osallistuville
TeknologiaTiistain aamun avaus kouluille
Kone- tuotantotekniikan vetovoimakello
Kummiyritystoiminta -esite: Yritysten ja oppilaitosten yhteistyömallit ja tavoitteet

LISÄTIETOJA
Anne Ahkola-Lehtinen
Asiantuntija Osaaminen ja innovaatiot
anne.ahkola-lehtinen@teknologiateollisuus.fi 044 055 3345

LiiteKoko
Image icon aamun avaus linkillä56.79 KB