Avoimet työpaikat

Teknologiateollisuus ry on elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen vaikuttajaorganisaatio, joka edistää Suomen keskeisimmän vientialan kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä. Suomalaisen teknologiateollisuuden päätoimialoja ovat elektroniikka- ja sähköteollisuus, kone- ja metallituoteteollisuus, metallien jalostus, suunnittelu ja konsultointi sekä tietotekniikka. Teknologiateollisuus vastaa 50 prosentista Suomen viennistä ja 75 prosentista tutkimus- ja kehitysinvestoinneista. Ala työllistää suoraan noin 270 000 ja välillisesti noin 700 000 suomalaista. Jatkuvasti kehittyvä ja ajassa elävä teknologiateollisuus luo perustan suomalaiselle hyvinvoinnille.Haemme Teknologiateollisuus ry:n Työmarkkinat-yksikköön

 ASIANTUNTIJAA

Tehtävän keskeisenä sisältönä on yrityskohtaisten työehtojen edistäminen tuottavuuden ja kilpailukyvyn lisäämiseksi. Teknologiateollisuus haluaa olla keskeinen vaikuttaja Suomen työmarkkinakäytäntöjen uudistamisessa, mikä edellyttää valittavalta asiantuntijalta vaikuttamistyössä tarvittavaa osaamista ja asennoitumista.

Henkilön vastuualueeseen kuuluvat myös muut työmarkkinayksikön vastuualueen työt, joita ovat mm. kokonaisvaltainen työsuhdeneuvonta, konsultointi ja koulutus sekä neuvottelutoiminta ammattiliittojen kanssa. Olet yksi avainhenkilöistämme etsiessämme tulevaisuuden toimintamalleja toimialamme kilpailukyvyn kehittämisessä.

Tehtävässä tarvitaan soveltuvaa akateemista koulutusta (esim. DI, OTK/OTM) ja mielellään kokemusta tuotannon esimiestyöstä, suorituksen johtamisesta taikka henkilöstöhallinnosta. Asiantuntijalta edellytetään ymmärrystä toimialamme yritysten liiketoiminnasta ja toimintaympäristöstä.  Perehdytämme ja koulutamme sinut työhösi ja tukenasi ovat yksikkömme muut asiantuntijat.

Tehtävässä menestyy pitkäjänteinen, käytännönläheinen ja hyvät sosiaaliset taidot omaava henkilö. Lisäksi tehtävä edellyttää hyvää paineensietokykyä ja erinomaisia neuvottelutaitoja sekä halua ja valmiutta työskentelyyn yhdessä monenlaisten ihmisten kanssa koko Suomen alueella.

Tarjoamme sinulle edellytykset perehtyä Suomen teknologiateollisuuteen sekä mahdollisuuden todelliseen vaikuttamiseen ja kasvuun arvostetuksi asiantuntijaksi.

Lisätietoja antaa ryhmäpäällikkö Pekka Kärkkäinen, puh. 0400 608 522.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekry@teknologiateollisuus.fi 12.2.2017 mennessä, sähköpostin aihe-kenttään merkintä "Työmarkkinat -yksikön asiantuntija".