Alumiinipäivät 2019 - Alumiini brändinä

Alumiini brändinä

Teknologiateollisuus ry:n Alumiinituotteet-toimialaryhmä kutsuu kaikki alan toimijat Alumiinipäiville keskustelemaan alumiinin käytöstä sekä toimialan ajankohtaisista asioista.

Alumiinipäivät antaa kattavan katsauksen toimialan nykytilaan sekä tulevaisuuden näkymiin ja haasteisiin.

Alumiinipäivät tarjoaa toimialan ammattilaisille mahdollisuuden verkostoitumiseen ja aiheiden syventämiseen vapaamuotoisissa keskusteluissa. Tilaisuuden näyttelyosuuksissa on mahdollisuus tutustua alumiinialalla toimivien yritysten tarjontaan. Näyttelypöytiä on mahdollista varata tuotteiden ja palveluiden esilletuontiin.

Alumiinipäivien aloitus tapahtuu keskiviikkoiltana 30.10. cocktailtilaisuudella, johon osallistujilla on mahdollista varata näyttelypöytiä omien tuotteiden ja palveluiden esilletuontiin.

Alumiinipäivien esityksissä torstaina 31.10. tarkastellaan talouden kokonaiskuvaa ja teollisuuden pitkän aikavälin visioita ja alumiinimarkkinoiden kehitystä. Alumiinipäivien erityisteemana vuonna 2019 on ”Alumiini brändinä”. Alumiinin käyttö jatkaa kasvuaan ja uusia käyttömahdollisuuksia löytyy ja kehitetään jatkuvasti ja tämä kehitys vaatii uusia erityisosaamisia. Samanaikaisesti tuotteilta vaadittavat ominaisuudet ovat tiukempia, joka tuo lisää haasteita ja liiketoimintamahdollisuuksia. Alumiinin potentiaalista on hyödynnetty vasta murto-osa. Yritys- ja tuote-esimerkkeihin liittyvät alustukset havainnollistavat alumiinin hyvien muotoilu- ja käyttöominaisuuksien tarjoamia mahdollisuuksia uusien ja erilaisten ratkaisuiden toteuttamiseen.

Alumiinipäivät on suunnattu erityisesti alumiinituotteiden ja -rakenteiden suunnittelusta, muotoilusta, valmistuksesta, käytöstä ja opetuksesta vastaaville alumiinitoimialan yrityksille ja organisaatioille.

 Hinta: 290 € + alv 24%

Lisätietoja tapahtumasta:

 Tapahtumatuottaja Satu Laakso, puh. 040 553 2266 satu.laakso(a)teknologiateollisuus.fi

 Asiantuntija Arto Kivirinta, puh. 040 544 1574 arto.kivirinta(a)teknologiateollisuus.fi

Solo Sokos Hotel Torni Tampere
Tapahtuman aika
-