Osaaminen on ykkösjuttu! -webinaari 24.3.2021 klo 9-11

Osaaminen on ykkösjuttu! -webinaari 24.3.2021 klo 9-11

tyoimarkkinat_kannustavapalkkaus2.jpg
Henkilöstön osaaminen on yritysten tärkein resurssi ja strateginen asia!
Osaamista on mahdollista analysoida, kehittää ja hankkia lisää. Millaista osaamista yrityksessäsi on nyt? Millaisella osaamisella varmistatte liiketoiminnan kilpailukyvyn myös huomenna? Missä teemoissa osaamistanne on uudistettava?

Näihin kysymyksiin saat vastauksia Ammattiliitto Pron ja Teknologiateollisuus ry:n yhdessä tarjoamassa ”Osaaminen on ykkösjuttu” –webinaarissa 24.3.2021 klo 09.00-11.00

Webinaarissa saat vinkkejä osaamisen johtamisen ja osaamisen kehittämisen keinoista. Mukana webinaarissa on myös pk-yrityscase TK –Työkalutiimi Oy.

Webinaarin jälkeen viidellä yrityksellä on mahdollisuus varata käytännönläheinen yrityskohtainen ohjausprosessi neljän verkkotapaamisen sarjana. Yritys kuljettaa ohjauksen läpi valitsemaansa pilottia (esimerkiksi tuotannon, myynnin, tuotekehityksen tai osaamisen kehittämisen parissa). Toteutuksessa syntyy yritykselle osaamisen kehittämissuunnitelma, jolla varmistat kyvykkyyden ottaa huominen haltuun. Pilottiohjauksen onnistumisen edellytys on aktiivinen yrityskohtainen työryhmä, jossa on tasaisesti johdon, henkilöstötoiminnon, henkilöstön edustajia, asiantuntijoita tai esimiehiä.

Tilaisuus on suunnattu teknologiateollisuuden mikro- ja pk-yrityksille ja se on maksuton.

Lisätietoa:

Paula  Varpomaa, Teknologiateollisuus ry, puh. 040 152 5778

Roni Jokinen, Ammattiliitto Pro, puh. 050 370 9725

Petteri Halvari, Ammattiliitto Pro, puh. 050 574 2343

 

Tapahtuman aika
-

Related articles