Yritysturvallisuus – osallistamalla parempaa tulosta -webinaari 11.6.2021 klo 09.00

2 toiminnan jatkuvuus, yritysturvallisuus
Teknologiateollisuus ry ja Teollisuusliitto Ry haluavat yhdessä tukea yrityksiä yritysturvallisuuden ja turvallisuusjohtamisen kehittämisessä. Olemme koonneet yritysturvallisuuden tietopaketteja sekä yritysturvallisuuden kehittämistä tukevia työkaluja ja vinkkejä, joita esittelemme Yritysturvallisuus – osallistamalla parempaa tulosta -webinaarissa 11.6.2021 klo 09.00 - 11.00.

Yritysturvallisuuden kehittäminen osallistamalla kannattaa

Hyvä yritysturvallisuus säästää rahaa ja parantaa turvallisuuden lisäksi myös henkilöstön tuottavuutta ja työhyvinvointia. Kun turvallisuus on kunnossa, mahdolliset kriisit kohdataan pienemmin vaurioin ja niistä palautuminen onnistuu nopeammin. Asiakassuhteista voidaan pitää paremmin huolta, kun yritys pystyy tarjoamaan tuotteensa ja palvelunsa mahdollisimman luotettavasti.

Yritysturvallisuus on kokonaisuuden hallintaa ja se vaatii hyvää suunnittelua, johtamista sekä henkilöstön osallistamista turvallisuuden kehittämiseen. Yritysturvallisuudessa on kyse arkisesta toiminnasta, johon kaikki osallistuvat.

Webinaarissa käydään työkalujen lisäksi läpi myös yritysturvallisuutta kokonaisuutena ja aihetta käsitellään yhdessä Topaasia-pelin avulla.

Puhujina tilaisuudessa ovat Jarmo Päivä ja Paula Varpomaa Teknologiateollisuus ry:stä, Jukka-Pekka Hiltunen Teollisuusliitto ry:stä, Markus Kärkkäinen RVJ Securus Oy:stä sekä Topaasia Oy:n asiantuntijat.

Ennen webinaaria voit orientoitua aiheeseen osallistumalla Topaasian Ajatuksia yritysturvallisuudesta -livestreamiin 1.6.2021 klo 14.30 – 15.00 täällä.

Ilmoittaudu mukaan 7.6.2021 klo 16.00 mennessä.

Lisätietoa: Noora Paarto noora.paarto@teknologiateollisuus.fi

Tapahtuman aika
-