Green Deal -ohjelma ja EU:n rahoitusmahdollisuudet 14.6.2021

EU
Webinaarissa perehdytään Green Dealiin ja tarkastellaan, millaisia mahdollisuuksia Horisontti Euroopan ensimmäiset haut ja EU:n jäsenmaiden elpymispakettisuunnitelmat tarjoavat yrityksille vihreän siirtymän toteutukseen. Webinaarin järjestävät Teknologiateollisuus ry, Energiateollisuus ry, Kemianteollisuus ry ja Metsäteollisuus ry yhteistyössä Business Finlandin, Korkia Groupin ja Spinverse Oy:n kanssa.

EU:n Green Deal -ohjelman tavoitteena on edistää vihreän siirtymän toteuttamista ja EU:n ilmastotavoitteiden saavuttamista. Tulevat regulaatio- ja ohjausmekanismimuutokset tulevat vaikuttamaan merkittävällä tavalla yritysten ja toimialojen toimintaympäristöön ja toimintaan. Samanaikaiset Euroopan komissio ja jäsenmaat investoivat suuria summia vihreän siirtymän toteutukseen. Webinaarin lopuksi käydään keskustelua siitä, miten rakentaa lisäarvoa tuova ja kansainvälisesti kilpailukykyinen kumppanuusverkosto.

9.00   
 Avaus
Mervi Karikorpi, Teknologiateollisuus ry

9.10    
Miten EU:n Green Deal ohjelma vaikuttaa yrityksiin ja toimialoihin?
Eerik Klemetti, Korkia Group 

9.30    
Horisontti Euroopan ensimmäiset haut ja Green Deal
Heini Günther, Business Finland 

9. 50    
Green Deal ja EU-maiden elpymispaketit
Pekka Koponen, Spinverse Oy

10.10    
Miten rakennan menestyvän kumppanuusverkoston?
Paneelissa: Eerik Klemetti, Korkia Group; Pekka Koponen, Spinverse Oy; Heini Günther, Business Finland; Antti Tahvanainen, Metsäteollisuus ry
Yleisökysymykset
Fasilitaattorina: Alexandra Peth, Kemianteollisuus ry

10.45    
Mistä lisätietoa & tilaisuuden päätös
Marja Rankila, Energiateollisuus ry

10.50    
Tilaisuus päättyy

 

Tapahtuman aika
-