EU:n innovaatiorahasto: Uusi suurten hankkeiden haku on käynnistynyt, mitä opimme ensimmäisten kierroksen hauista? Kansallinen webinaari 24.11. klo 15-17

REBOOT EUROPE: ELECTRIFICATION AND DIGITALIZATION IN SYMBIOSIS
EU:n komissio rahoittaa vuosina 2020-2030 arviolta 20 miljardilla eurolla innovatiivisten vähähiiliteknologioiden käyttöönottoa ja kaupallisia demonstraatiohankkeita hyödyntäen päästökauppatuloista rahoitettavaa EU:n innovaatiorahastoa. Komissio on avannut 26.10 uuden suurten hankkeiden haun ja seuraava pienten hankkeiden haku avattaneen maaliskuussa 2022.

Teknologiateollisuus, Energiateollisuus, Kemianteollisuus, Metsäteollisuus, Business Finland ja TEM järjestävät yhdessä kansallisen innovaatiorahastoa koskevan webinaarin keskiviikkona 24.11. klo 15-17.

Dr. Christian Holzleitner, Head of Unit, European Commission, DG CLIMA, kertoo komission arvioita ensimmäisen hakukierroksen tuloksista sekä käynnistyneen toisen kierroksen valintaprosessista.

Keskustelussa on mukana myös joukko yritysten edustajia jakamassa omia kokemuksia EU-rahoitushauista ja onnistuneesta EU-yhteistyöstä ja vaikuttamisesta.  

Webinaarin alun kieli on englanti, paneelikeskustelun kielenä on suomi.

Tervetuloa seuraamme oppimaan, oivaltamaan ja keskustelemaan!

 

Varaa aika kalenteristasi ja ilmoittaudu mukaan 22.11. iltaan mennessä täällä.

Zoom-linkki tapahtumaan lähetetään osallistuville webinaaria edeltävänä päivänä. 

 

Ohjelma liitteenä.

 

Lisätietoja:

Mervi Karikorpi
mervi.karikorpi@teknologiateollisuus.fi

Tapahtuman aika
-