Työväline- ja Muoviteollisuuden neuvottelupäivät 25.-26.1.2024

Työväline- ja Muoviteollisuuden neuvottelupäivät
Vuoden 2024 työvälineiden ja muovituotteiden valmistajien sekä asiakkaiden yhteinen vuositapaaminen pidetään kansallismaisemissa Kolilla. Tervetuloa mukaan!

Tämä vuonna neuvottelupäivät valtaavat sekä Joensuun että Kolin. Päivissä on muutenkin uutta twistiä kun pureudutaan miettimään, mikä on alan tulevaisuus: kuoleeko ala Suomesta vai noustaanko uuteen kiitoon?

Ohjelma

Päivät alkavat 25.1. mielenkiintoisilla yritysvierailuilla Joensuussa, josta siirrytään Kolin kansallismaisemiin.
Kolilla pyhitämme iltapäivän päivien teeman mukaisesti alan tulevaisuuteen kahden paneelikeskustelun avulla. Paneeleihin kuuluu alan ammattilaisia sekä teknologiateollisuuden että muoviteollisuuden yrityksistä. Myös yleisöllä on loistava tilaisuus esittää panelisteille kysymyksiä ja kertoa oma näkemyksensä.
Illan cocktail-tilaisuudessa palkitsemme sekä Vuoden Työvälinevalmistajan 2024, että Vuoden Ruiskuvalajan 2024. Cocktail-tilaisuuden jälkeen jatkamme iltaa illallisen merkeissä.
Perjantaina 26.1. kuulemme alan suhdannenäkymiä sekä monta ajankohtaista ja mielenkiintoista esitystä.Pääset katsomaan päivien ohjelmaa tarkemmin tästä linkistä.
Aiemmista vuosista poiketen emme tänä vuonna järjestä pienoisnäyttelyä logistisista syistä. Tietenkin verkostoituminen on luonnollisesti olennainen osa päiviä tälläkin kertaa. 

Toimialan kehittäminen - Howspace-työtila
Koska haluamme tarttua päivien teemaan konkreettisesti, olemme avanneet tätä varten Howspace-työtilan, jonne toivomme teidän kaikkien tulevan ja kertovan omia ajatuksia. Työtilassa voitte myös tutustua muiden ajatuksiin ja voitte kommentoida niitä tai tykätä niistä. 
Työtilaan tulevista kommenteista ja kysymyksistä keräämme aineistoa myös paneeleihin, joten nyt on hyvä tilaisuus saada omat ajatukset tapetille. Eli nyt on sana vapaa. 
Olisi mahtavaa, jos käyttäisit aikaasi ja ajatuksiasi osallistumalla työtilan keskusteluun! Työtilassa on tarkoitus pohtia sekä alan että neuvottelupäivien tulevaisuutta ja kehittämistä. Työtilan työskentely on anonyymia, joten anna palaa ja kerro ajatuksesi jatkotyöstöä varten.
Työtilassa on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja neuvottelupäivien paneeleja varten, joten tämä on hyvä tilaisuus vaikuttaa myös paneelien keskusteluihin.
Saat kutsun työtilaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Liikkuminen päivien aikana
Järjestämme yhteiskuljetukset koko tilaisuuden ajalle, eli et tarvitse miettiä miten sinne Kolille pääsee. Yhteiskuljetus lähtee Joensuun Original Sokos Hotel Kimmelistä aamulla 25.1. kohti yritysvierailuja, joiden jälkeen jatketaan matkaa Kolille. Perjantaina 26.1. palaamme Kolilta Joensuuhun yhteiskuljetuksella seminaarin ja lounaan jälkeen. Voit siis saapua Joensuuhun junalla, lentäen tai autolla. Auto on mahdollista jättää Joensuuhun parkkihalliin (maksullinen) ja nauttia matkan ajan muiden osallistujien seurasta.

Osallistumismaksu:
Toimialaryhmän, Muoviteollisuus ry:n ja Firpa ry:n jäseniltä 470 € + alv 24%, muilta 550 € + alv 24%. 
Hinta sisältää myös ohjelmassa merkityt kuljetukset ja tarjoilut. Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

Majoitus:

Osallistujat varaavat ja maksavat itse majoituksensa. Majoitukset ovat varattavissa seuraavasti:

KIMMEL 24.- 25.1
Hotelliin on tehty kiintiö, josta voi varata huoneita koodilla BTEKNOLOGIA240124  (suoraan  nettisivuilta www.sokoshotels.fi tai suoraan hotellista: kimmel.joensuu@sokoshotels.fi, p. 020 1234663. Huonevaraukset tulee tehdä 3.1.2024 mennessä.

Standard-huone
115 €/1hh/vrk
135 €/2hh/vrk
Superior huone
135 €/1hh/vrk
155 €/2hh/vrk

Koli 25.-26.1.
Hotelliin on tehty kiintiö, josta voi varata huoneita osoitteesta www.sokohotels.fi varauskoodilla BTYOVALINEPAIVAT 22.12.2023 saakka
Standard-huone
95€/1hh/vrk
115€/2hh/vrk 
Superior-huone  
125€/1hh/vrk
145€/2hh/vrk

Kolin kiintiö on voimassa viikonlopun yli hieman tarkennetuin hinnoin, jos haluat jäädä viettämään talvista viikonloppua Kolin maisemiin.

Tervetuloa neuvottelupäiville!

Lisätietoja:

asiantuntija Reeta Luomanpää, puh. 040 645 2019 reeta.luomanpaa@teknologiateollisuus.fi
tapahtumatuottaja Satu Laakso, puh. 040 553 2266 satu.laakso@teknologiateollisuus.fi

 

Break Sokos Hotel Koli
Tapahtuman aika
-