Vertaisryhmätoiminta yrityskohtaisesta työehtosopimuksesta kiinnostuneille

kuvituskuva
Haluaisitko kuulla ideoita, jakaa näkemyksiä ja päästä keskustelemaan muiden yrityskohtaista työehtosopimusta suunnittelevien työnantajien edustajien kanssa?

Teknologiateollisuus ry aloittaa vertaisryhmätoiminnan työnantajan edustajille, joiden tarkoituksena on ryhtyä neuvottelemaan yrityskohtainen työehtosopimus.

Vertaisryhmän on tarkoitus toimia keskustelutilaisuutena, jossa yritykset pääsevät keskustelemaan ja jakamaan näkemyksiä sekä ideoita yrityskohtaisen työehtosopimuksen tekemiseen liittyen. Tilaisuuksien alussa on Teknologiateollisuus ry:n järjestämä alustus tietystä aiheeseen liittyvästä teemasta, jonka jälkeen osallistujat pääsevät keskustelemaan vapaasti.

Vertaisryhmätoiminta toteutetaan pienryhmissä, jotta kaikkien osallistujien on mahdollista aidosti osallistua keskusteluun. Järjestämme tarvittaessa useampia ryhmiä.

Vertaisryhmässä keskustellaan osallistujien toivomista aiheista. Vertaisryhmässä voidaan keskustella esimerkiksi seuraavista teemoista:

  • Kuinka lähteä liikkeelle yrityskohtaisen työehtosopimuksen tekemisessä?
  • Henkilöstön osallistaminen yrityskohtaista työehtosopimusta neuvoteltaessa
  • Neuvottelutaktiikka ja ammattiliiton kanssa neuvotteleminen
  • Mitä ottaa yrityskohtaisen työehtosopimuksen sisällöksi?
  • Best practices – kokemuksia yrityskohtaisen työehtosopimuksen tehneiltä

Ilmoittautuminen

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan vertaisryhmään, pääset ilmoittautumaan tästä.
Ilmoittautumisen yhteydessä pääset myös ehdottamaan teemoja, joista haluaisit tilaisuuksissa keskusteltavan. Lisäksi voit halutessasi ilmoittaa toiveita ryhmäjakoon liittyen. Kokoamme ilmoittautuneista sopivat ryhmät ja laitamme sen jälkeen kutsun ensimmäiseen tilaisuuteen. Ilmoittautuminen on auki 6.5.2022 saakka.

Mitä?

Vertaisryhmä yrityskohtaista työehtosopimusta suunnitteleville, jossa työnantajan edustajat pääsevät kuulemaan toistensa ideoita, jakamaan näkemyksiä ja keskustelemaan yrityskohtaisen työehtosopimuksen tekemisestä.

Kenelle?

Työnantajan edustajille, jotka käytännössä osallistuvat yrityskohtaisen työehtosopimuksen tekemiseen esim. HR-asioista vastaavat. Toivomme, että osallistujat ovat valmiita osallistumaan aktiivisesti keskusteluun ja jakamaan omia näkökulmia aiheeseen liittyen.

Missä?

Tilaisuudet järjestetään Teamsin kautta.

Milloin?

Vertaisryhmätoiminta on tarkoitus aloittaa toukokuun aikana. Lähetämme kutsut yksittäisiin tilaisuuksiin aikataulun varmistuttua.

Teams
Tapahtuman aika
-