”Must haves” onnistuneeseen kansainvälistymiseen ja kasvuun 28.4 klo 14.00

musthave
Lämpimästi tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja kuulemaan yrittäjältä yrittäjälle vinkkejä onnistuneeseen kansainvälistymiseen ja kasvuun Maailmanvalloittajan "MUST HAVES" -hybriditilaisuuteen 28.4 klo 14.00!

Tilaisuudessa pääset kuulemaan konkreettisia case-esimerkkejä ja oppeja kansainvälistymiseen liittyen kokeneiden suomalaisten kasvuyrittäjien johdolla.

Tilaisuuden ohjelma
 
Klo 14.00 Tervetuloa - Moderaattori Samppa Vilkuna, Superson, CEO 
Klo 14.05 Avauspuheenvuoro: Jussi Herlin, Kone, hallituksen varapuheenjohtaja           
Klo 14.20 Case M Room: Markku Kosonen, M Room, CEO
Klo 14.40 Case Halton Group: Tarja Takki-Halttunen, Halton, hallituksen varapuheenjohtaja
Klo 15.00 Roundtable -keskustelut
Klo 15.45 Yhteenveto: Opit pienryhmistä + pienryhmien next steps
Klo 16.00 Case Normet: Aaro Cantell, Normet, hallituksen puheenjohtaja
Klo 16.20 Yhteenveto parhaista kansainvälistymisen opeista 
  
Klo 16.30 Cocktailit ja verkostoituminen (vain live-osallistujille)
  
Puheenvuorojen lisäksi pääset osallistumaan kansainvälistymis- ja kasvun kysymyksiin pureutuviin roundtable-keskusteluihin (etänä ja paikanpäällä). Ryhmissä keskustellaan muiden kasvuyrittäjien ja asiantuntijan johdolla tärkeistä ja ajankohtaisista teemoista - yrittäjältä yrittäjälle -mentaliteetilla. Valitse ilmoittautumislomakkeesta mistä teemasta haluaisit jutella roundtable -keskusteluissa muiden kasvuyrittäjien kanssa! Pienryhmät toimivat lähtölaukauksena yrittäjien sparrausryhmille, joista kerromme lisää tilaisuudessa sekä sen jälkeen.  
 
Tilaisuus on maksuton ja suunnattu erityisesti kasvuyrittäjille ja kasvujohtajille. Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Boardman Grow, Teknologiateollisuus, PwC ja InHunt Group. 
 
Boardmanin ja Teknologiateollisuuden jäsenillä on mahdollisuus varata paikkansa ennakkoon. Mikäli haluat osallistua tapahtumaan fyysisesti paikan päältä, ilmoittauduthan tilaisuuteen 31.3. mennessä.  Avaamme tämän jälkeen ilmoittautumisen myös muille ryhmille. 

Lisätietoja tilaisuudesta

Sofia Helsinki & Online
Tapahtuman aika
-