Cyber Security Nordic 2022 12.-13.5.2022 Helsingin Messukeskuksessa

csn
Ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua kyberturvallisuuteen ja alan toimijoihin Suomessa!

Teknologiateollisuuden jäsenyrityksille tarjolla upea etu veloituksettomaan sisäänpääsylippuun Cyber Security Nordic 2022 -tapahtumaan tämän viikon torstaina ja perjantaina.  
Helsingin Messukeskus tarjoaa tapahtumaan yhden lipun (1) / jäsenorganisaatio. Edun arvo on 350–450 €. 

Neljättä kertaa järjestettävä kaksipäiväinen kyberturvallisuuden erikoistapahtumaa alkaa Helsingin Messukeskuksessa 12.5.2022. Tapahtumassa kyberturvallisuutta- ja diplomatiaa puidaan erittäin ajankohtaisen maailmantilanteen varjostamana aina politiikasta talouteen ja alan kehityksestä kyberturvallisuuden tulevaisuuteen.
 
Kohtaat kahden päivän aikana alan tärkeimmät yritykset sekä nautit huippuluokan kotimaisten ja kansainvälisten asiantuntijoiden puheenvuoroista, joiden siivittämänä pysyt varmasti kyberturvallisuuden aallonharjalla. Englanniksi järjestettävä tapahtuma on hieno tilaisuus yritysten ja julkisten sektorin kyberasiantuntijoille päivittää tietonsa ja verkostoitua samalla kertaa. Tapahtumassa on käytössä Tavata tapaamistyökalu, jonka avulla otat kaiken irti osallistumisesta. 
 
Kahdeksan keynotea ja lukuisia muita puheenvuoroja sisältävä ohjelma alkaa torstaina 12.5. klo 9:25 Viron entisen presidentin Toomas Ilveksen kiehtovalla pääpuheenvuorolla: The Transformation of Security in the Digital Era: Are liberal democracies prepared?
 
Mukana on myös pääpuhujia kuten Samuel Linares, Accenturen Global & Europe Industry Security Lead, Kaja Ciglic, Microsoftin Senior Director ja Menny Barzilay, kyberturvallisuuden asiantuntija ja strateginen neuvonantaja sekä Cytacticin toimitusjohtaja
 
Muut, aiemmin julkistetut pääpuhujat ovat Graham Cluley, palkittu tietoturva-alan keynote-puhuja, kirjailija ja podcastaaja (etäyhteydellä), Marja Dunderfelt, Huawein Technologiesin Cyber Security & Privacy Officer, Rik Ferguson, Trend Micron Vice President of Security Research ja Mikko Hyppönen, WithSecuren Chief Research Officer.
 
Voit tutustua ohjelmaan tarkemmin tapahtuman verkkosivuilla cybersecuritynordic.com
  
Hanki liput Messukeskuksen verkkokaupasta >>

Edun voi lunastaa koodilla: TECH22

Cyber Security Nordic 2022 12.-13.5.2022 Helsingin Messukeskuksessa.
 
Nähdään messuilla!
 

Tapahtuman aika
-