VALO 2.0 Koulutus: Inklusiivisuus työyhteisöissä - käytännön työkaluja kestävään kulttuurinmuutokseen

Valo-webinaarisarja
Monimuotoisuuden ja yhdenvertaisuuden edistäminen on tärkeää organisaatioiden menestymisen ja kulttuurin kehittämisen kannalta. Yhdenvertaisissa ja inklusiivisissa organisaatioissa työyhteisön jäsenet tuntevat itsensä arvokkaiksi, heidän potentiaalinsa tunnistetaan ja heidän erilaisuutta arvostetaan. Tästä johtuen he voivat antaa täyden panoksensa ja tukea organisaation menestystä.

Aito organisaatiokulttuurin muutos tarkoittaa, että inklusiivinen toiminta on osana jokaisen yksilön päivittäistä työtä ja käytöstä. Kestävän kulttuurinmuutostyön pohjana on organisaation valmiuksien tunnistaminen sekä konkreettisten askelten suunnittelu kohti selkeitä muutostavoitteita.

Tässä koulutuksessa keskitymme Inklusiivin Maija Koposen johdolla seuraaviin aihealueisiin:

  • Miltä vaikuttava kulttuurinmuutostyö organisaatioissa näyttää käytännössä, kun halutaan edistää monimuotoisuutta, yhdenvertaisuutta ja inklusiivisuutta? 
  • Konkreettiset askeleet ja käytännöt,  joita jokainen organisaatio voi toteuttaa vaikuttavan monimuotoisuuden, yhdenvertaisuuden  ja inklusiivisuuden edistämiseksi.
  • Vaikuttavan kulttuurinmuutostyön esteet organisaatioissa, ja miten ehkäistä näitä. 
  • Interaktiivisia harjoituksia, joiden kautta osallistujat pääsevät tunnistamaan monimuotoisuuden ja inklusiivisuuden edistämisen kannalta keskeisiä toimia omassa työyhteisössään.

Ilmoittaudu mukaan 23.1.2022 klo 16:00 mennessä täällä!
Huomioithan, että koulutuksen aikana käydään keskustelua ja tehdään ryhmätöitä.

Koulutus on osa VALO 2.0 -hanketta, jonka myötä tarjoamme jäsenillemme myös muita maksuttomia koulutuksia ja tapahtumia monimuotoisuudesta keväällä 2023.

Teams
Tapahtuman aika
-