Uutinen

Nimityksiä Teknologiateollisuudessa

Teknologiateollisuudessa aloitti 4.3.2019 määräaikaisessa työsuhteessa kolme työsuhdeneuvojaa. Heidän tehtävänään on auttaa jäsenyrityksiä työehtosopimusten tulkinnassa ja hyödyntämisessä. Kasper Hannula, Heidi Nenonen ja Siiri Salmela ovat kaikki oikeustieteiden ylioppilaita, Hannula Turun yliopistosta, Nenonen Helsingin yliopistosta ja Salmela Åbo Akademista.

Toimialayhdistysten assistentin perhevapaasijaisena aloitti 18.3.2019 tradenomi (amk) Evgenia Khandanyan. Hän keskittyy erityisesti Metallinjalostajat ry:n ja Terveysteknologia ry:n jäsenpalveluihin.

Viestinnän asiantuntijan perhevapaasijaisena aloittaa 2.5.2019 tradenomi (amk) Riina Kasurinen. Kasurisen vastuulle kuuluvat Teknologiateollisuuden jäsenyritysten kasvu- ja kehitysohjelmien viestintä sekä vetovoimaviestintä. Riina Kasurinen siirtyy Teknologiateollisuuteen Kemianteollisuus ry:n viestinnän asiantuntijan paikalta.

Kaikki rekrytoinnit ovat osa strategista teemaa, jolla nostetaan Teknologiateollisuuden jäsenyritysten asiakaskokemuksen tasoa entisestään.

- Työsuhdeneuvonta sekä jäsenviestintä ovat keskeisessä roolissa, kun autamme yrityksiämme kasvamaan ja työllistämään Suomessa myös jatkossa, Teknologiateollisuuden toimitusjohtaja Jaakko Hirvola toteaa.

 

Lisätietoja:

Nora Elers, johtaja, viestintä ja yhteiskuntasuhteet
0505746977