Ota yhteyttä

Kaksi henkilöä kävelee toimistorakennuksessa.

Kaikki henkilöstön yhteystiedot

Yhteystiedot medialle
 

Työehtosopimukset

Työehtosopimusten sähköiset versiot löytyvät Teknologiateollisuuden työnantajat ry:n kotisivuilta.

Työsuhdeasioiden neuvonta jäsenille

Apua työsuhdeasioihin löydät sivustoltamme 

Työsuhdeasioiden puhelinpäivystys akuutteja kysymyksiä varten toimii arkisin klo 9-16 numerossa 09 1923 222. Palvelu on tarkoitettu jäsenyritysten työnantajaedustajille.

Jäsenet voivat lähettää kysymyksensä myös lomakkeella. Työsuhdeasiantuntijat vastaavat jäsenyritysten kysymyksiin puhelimitse.

Neuvonta Teknologiateollisuus ry:n ja Teknologiateollisuuden työnantajat ry:n jäseniksi haluaville

Tutustu Liity jäseneksi -sivun tietoihin

Jos tarvitset jäseneksi hakeutumiseen liittyvää neuvontaa, lähetä yhteydenottopyyntö sähköpostitse osoitteeseen jasenasiat(at)teknologiateollisuus.fi.

Lisätietoja jäsenyydestä ja jäsenpalveluista antavat myös Teknologiateollisuuden aluepäälliköt.

Jäsenyyden elinkaaren asiat, ilmoita muutoksista

Ilmoita liiketoiminnan tai yhteyshenkilön muutoksista ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen jasenasiat(at)teknologiateollisuus.fi. 

Yhdistyksen sääntöjen mukaisesti (5 §) jäsenen on ilmoitettava liitolle yrityksensä tai toimipaikkansa luovutuksesta, sulautumisesta tai jakamisesta yhtiömuotoisiin yksiköihin.

Lue Teknologiateollisuus ry:n säännöt

Tarkista tietosi ja hallinnoi viestintäasetuksiasi

Pääset tarkistamaan tietosi ja hallitsemaan viestintäasetuksiasi osoitteessa tiedot.teknologiateollisuus.fi jos sähköpostiosoitteesi löytyy rekisteristämme ja olet Teknologiateollisuus ry:n jäsenyrityksen henkilö. Palvelun käyttöönotto vaatii kertarekisteröitymisen, jonka jälkeen pääset sisään sähköpostiosoitteellasi ja määrittelemälläsi salasanalla.

Eroaminen Teknologiateollisuuden jäsenyydestä

Yhdistyksen sääntöjen mukaisesti (6 §) jäsen eroaa liitosta ilmoittamalla siitä kirjallisesti hallitukselle tai ilmoittamalla eroamisesta liittokokouksen pöytäkirjaan.

Pääsääntöisesti jäsenyys päättyy irtisanomisilmoitusta kuuden kuukauden kuluttua lähinnä seuraavan tammi- tai heinäkuun 1. päivänä.

Täytä oheinen eroilmoituslomake ja lähetä se sähköpostitse osoitteeseen jasenasiat(at)teknologiateollisuus.fi. 

Kysy Teknologiateollisuuden jäsenmaksulaskusta

Lähetä kysymyksesi jäsenmaksulaskusta sähköpostitse osoitteeseen laskut.balance-team@talenom.fi

Teknologiateollisuuden jäsenmaksusumma perustuu jäsenyrityksen ilmoittamiin tietoihin. Tiedot kerätään vuosittain ennen laskutusta jäsenyrityksen yhteyshenkilöltä.

Ota yhteyttä toimialayhdistyksiin ja toimialaryhmiin

Toimialayhdistykset ja -ryhmät toimivat toimintasuunnitelmiensa mukaisesti itsenäisesti, tiiviissä yhteistyössä Teknologiateollisuuden kanssa.

Toimialayhdistykset ja niiden yhteystiedot löytyvät täältä

Toimialaryhmät ja niiden yhteystiedot löytyvät täältä

Suhdanneseurantakyselyt jäsenille

Teknologiateollisuus seuraa neljännesvuosittain jäsenyritysten saamien uusien tilausten ja tilauskannan kehitystä sekä henkilöstön määrän ja palkatun uuden henkilöstön kehitystä.

Kyselyn tulokset muodostavat oleellisen osan Teknologiateollisuus ry:n suhdanneseurannasta. Tuloksia käytetään neljä kertaa vuodessa ilmestyvässä talousnäkymät-raportissa, lehdistötiedotteissa sekä muussa vaikuttamisessa.

Ilmoita yhteystietomuutokset osoitteeseen talous@teknologiateollisuus.fi

Tutustu talousnäkymät-raporttiin