Toimialaryhmät

stocksy_medium_850287.jpg
Toimialaryhmät muodostavat laajan yhteistyöverkoston jäsenyritystemme keskuudessa. Teknologiateollisuudessa on 17 toimialaryhmää ja yksi päätoimialaryhmä, Tietotekniikan toimialaryhmä.

Toimialaryhmien työskentelyn ytimessä on osaamisen ja kokemusten vaihto. Ryhmät keräävät ja jakavat tietoa oman teollisen sektorin tilasta ja kehityksestä.

Yritysten kasvun, uudistumisen ja kehittymisen tukemiseksi järjestetään seminaareja, neuvottelupäiviä, näyttelyitä sekä pidetään yhteyttä asiakas- ja sidosryhmiin. Myös kansainvälistymishankkeet ovat keskeisessä osassa toimialaryhmien toiminnassa.

Lähes kaikki toimialaryhmät tekevät aktiivistä yhteistyötä myös EU-tasolla ja kuuluvat oman alansa eurooppalaiseen yhteistyöjärjestöön, jotkut myös johonkin maailmanlaajuiseen järjestöön. Useimmilla euroyhdistyksillä on oma sihteeristönsä Brysselissä, missä alan edustajat ovat tiiviissä yhteistyössä EU:n komission ja muiden organisaatioiden kanssa.

Kunkin toimialan erityispiirteet ja tarpeet muun muassa lainsäädännön kehittämisessä saatetaan päättäjien tietoon sekä EU:ssa että kansallisella tasolla. Yleisenä tavoitteena on kilpailukykyinen toimintaympäristö, mikä edellyttää avoimia ja toimivia sisämarkkinoita.

Toimialaryhmien tarkemmat esittelyt jäsenluetteloineen löytyvät Teknologiateollisuuden jäsensivustolta.
Alla linkit jokaisen toimialaryhmän sivulle: 

Lisäksi on erillinen kulkuneuvot-stipendiryhmä.

Lisätietoja toimialaryhmätoiminnasta:

Johtaja Saara Hassinen, puh. 040 531 1661
etunimi.sukunimi@teknologiateollisuus.fi