Väärinkäytösepäilyjen ilmoituskanava

Haluamme Teknologiateollisuus ry:ssä edistää avointa toimintakulttuuria ja myös siksi meillä on käytössä väärinkäytösepäilyjen ilmoituskanava.

Väärinkäytösepäilyjen ilmoituskanava perustuu EU:n Whistleblower-direktiiviin (EU 201/1937). Ilmoituskanavan kautta voit ilmoittaa väärinkäytösepäilyjä ja -havaintoja luotettavasti ja anonyymisti. Lupaamme kuunnella meille esitetyt huolenaiheet ja selvittää epäkohdat.

Toivomme, että jokainen Teknologiateollisuus ry:n työntekijä, sidosryhmään kuuluva henkilö ja yhteistyökumppani ilmoittaa meille, jos havaitsee, että toimimme Teknologiateollisuus ry:n toimintaperiaatteita tai Suomen lainsäädäntöä vastaan.

Väärinkäytösepäilyissä otetaan ensisijaisesti yhteyttä Teknologiateollisuus ry:n yhteyshenkilöön tai johtoon. Jos tämä ei ole mahdollista, ilmoituksen voi tehdä alla olevan linkin kautta. 

Ilmoituksen voi tehdä täysin anonyymisti eikä ilmoituksen tekijää voida jäljittää. Muistathan ottaa ilmoituksen jättämisen yhteydessä annetun koodin talteen. Koodin avulla pääset palaamaan palveluun ja voit tarkistaa ilmoituksesi käsittelyn tilan sekä vastata mahdollisiin lisäkysymyksiin. 

Ilmoituskanavan vastuuhenkilöinä toimivat Teknologiateollisuus ry:n kaksi nimettyä toimihenkilöä. Kaikki ilmoitukset käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti. 

Ilmoituskanava on tarkoitettu vain väärinkäyttöepäilyjen tai –havaintojen ilmoittamiseen. 

Pääset tekemään ilmoituksen täällä. Linkin takaa löydät myös ohjeet ilmoituksen tekemiseen. 

Teknologiateollisuus ry:n First Whistle -ilmoituskanava on toteutettu ulkopuolisen palveluntarjoaja Juuriharja Consulting Oy:n puolesta.