CTO of the Year
Uutinen

Nimeä ehdokkaasi vuoden 2021 teknologiajohtajaksi ja innovaatioprofessoriksi 8.1.2021 mennessä

Oletko tehnyt töitä erinomaisen teknologiajohtajan kanssa? Haluaisitko myös antaa arvostusta innovatiiviselle professorille, joka on akateemisella urallaan onnistuneesti muuttanut teollisuutta? Etsimme nyt ehdokkaita vuoden 2021 teknologiajohtajaksi sekä ensimmäistä kertaa myös innovaatioprofessoriksi. Nyt on aika nimetä ehdokkaasi!

Vuoden 2021 innovaatioprofessori Suomessa

Jo kymmenen vuoden ajan Vuoden teknologiajohtaja -palkinto on myönnetty teollisuudenalan arvostetuille henkilöille. Näemme nyt, että heidän parhaat kollegansa akateemisessa maailmassa ansaitsevat myös samanlaisen palkinnon. Siksi jaamme keväällä 2021 palkinnon myös Vuoden innovaatioprofessorille.

Kuka on voi saada palkinnon? Innovaatioprofessorin valintaperusteissa otetaan huomioon seuraavat tekijät:

  • Rahoitussalkku
  • Rahoituksen määrä teollisuuden kanssa yhteistyössä toteutetuille hankkeille viimeisen 5-10 vuoden aikana
  • Teollisuudelle lisensoidut patentit
  • Spin-off-yritykset ja luodut työpaikat

Vuoden 2021 teknologiajohtaja Suomessa

Vuoden teknologiajohtaja -palkintoa on jaettu jo vuodesta 2011 lähtien ja sen tarkoituksena on  ollut korostaa teknologiajohtajien merkitystä suomalaisen teollisuuden  tulevan kilpailukyvyn ylläpitämisessä. Palkinnolla tunnustetaan menestyneimmät teknologiajohtajat kahdessa kategoriassa: suuret yritykset sekä pk-yritykset. Vuoden teknologiajohtajan ja innovaatioprofessorin tunnustuspalkinnon jakavat yhteistyössä Business Finland, Teknologiateollisuus ja Spinverse.

Kuka on voi saada palkinnon? Jokainen, joka on vastuussa yrityksensä teknologioista ja niiden kehityksestä Suomessa. Valintaperusteet ovat jaettu kolmeen kategoriaan: ehdokas johtajana, yrityksen saavutukset sekä yhteiskunnallinen vaikutus.

Nimeä ehdokkaasi vuoden 2021 palkintoihin täällä! Nimityskausi on avoinna 8.1.2021 asti.

Palkintojen voittajat julkistetaan ensi kevään CTO Forumissa. CTO Forum on Suomen teknologiajohtajien kokoontuminen, jossa innovaatio- ja teknologiajohtajat erikokoisista yrityksistä kerääntyvät keskustelemaan ja jakamaan ideoita yli toimialarajojen. Suomen CTO Forum toteutetaan Business Finlandin, Teknologiateollisuuden ja Spinversen kanssa.

Lue lisää: www.ctoforum.fi