Alueellinen tuki

Kaksi miestä kättelevät toisiaan varastorakennuksessa.
Teknologiateollisuus ry:n aluetoiminta palvelee jäsenyrityksiä ympäri Suomen ja toimii väylänä kaikkiin jäsenpalveluihimme. Aluetoimistomme pitävät yhteyttä paikallisiin päättäjiin sekä oppilaitosten, median sekä muiden sidosryhmien edustajiin parantaakseen alan yritysten toimintaedellytyksiä ja -ympäristöä.

 

Aluetoimistojen yhteystiedot

Kuopio
Aluepäällikkö Esa Näätänen, 0400 232 889 (Itä-Suomi: Etelä-Savo, Pohjois-Savo ja Pohjois-Karjala)
Kasarmikatu 2, 70110 Kuopio

Lahti
Aluepäällikkö Juha-Pekka Kärkkäinen, 040 144 7113 (Päijät-Häme ja Kaakkois-Suomi)
Niemenkatu 73 D 516, 5. krs, 15140 Lahti

Oulu
Aluepäällikkö Jukka-Pekka Kivioja (Pohjois-Suomi: Pohjois-Pohjanmaa, Lappi, Kainuu)
Sepänkatu 20, 90100 Oulu

Seinäjoki
Aluepäällikkö Tapio Toivonen, 050 380 1790 (Länsi-Suomi: Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa)
Tiedekatu 2, 60320 Seinäjoki

Tampere
Aluepäällikkö Jukka Nieminen, 040 549 3129 (Pirkanmaa ja Keski-Suomi)
Yhteyskoordinaattori Leena Eiranto, 040 559 1881 (Oulu, Seinäjoki, Tampere)
Kalevantie 2, 33100 Tampere 

Turku
Aluepäällikkö Anu Lääveri, 050 564 9352 (Varsinais-Suomi) 
Aluepäällikkö Leena Wartiainen, 050 380 4024 (Kanta-Häme ja Satakunta)
Asiantuntija, aluetoiminta ja vetovoima Eija Laine, 040 903 0622 
Lemminkäisenkatu 28, 20520 Turku

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)teknologiateollisuus.fi

Aluejohtokunnat

Aluejohtokunnat  johtavat alueellista yritysyhteistyötä ja toimivat aluetoiminnan ohjausryhmänä. Ne pitävät huolen alueensa teknologiayritysten äänen kuulumisesta Teknologiateollisuus ry:n kannoissa ja vaikuttamisessa. 

Aluejohtokuntien toiminnan tavoitteena on mahdollistaa teknologiateollisuuden kaikkien toimialojen eri kokoisten jäsenyritysten keskinäinen verkostoituminen. 

Aluejohtokunnat:

1. Tukevat osaltaan jäsenyritysten:

  • keskinäistä verkostoitumista
  • yhteistyötä alueen eri oppilaitosten, viranomaisten ja muiden sidosryhmien kanssa
  • kykyä hyödyntää yrityskohtaisuutta työehdoissa
  • vuoropuhelua Teknologiateollisuus ry:n kanssa

2. Viestivät teknologiateollisuuden merkityksestä alueilla sekä tarpeista toimintaympäristöön liittyen.

3. Osallistuvat alueilla teknologia-alojen vetovoimatyöhön.

Miten?
Aluejohtokunnat kokoontuvat 4–5 kertaa vuodessa käsittelemään ajankohtaisia asioita ja alueen tilannetta.

Kenelle?
Teknologiateollisuus ry:n hallitus nimittää aluejohtokunnat vuoden ensimmäisessä kokouksessaan. Aluejohtokunnat edustavat maantieteellisesti ja toimialoiltaan oman alueensa yrityksiä laajasti. Jos olet kiinnostunut aluejohtokuntatoiminnasta, ole yhteydessä oman alueesi aluepäällikköön.

Lisätietoja
Aluetoiminnan johtaja Anu Lääveri, puh. 050 564 9352
anu.laaveri (at) teknologiateollisuus.fi

Työsuhdeasioiden neuvonta

Miten?
Aluepäälliköt neuvovat alueensa jäsenyrityksiä työsuhdeasioissa ja ovat tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse arkipäivisin. Katso myös muu työsuhdeasioiden tuki täältä

Palvelu sisältyy Teknologiateollisuus ry:n jäsenmaksuun.

Teknologiateollisuus ry:n valtakunnallinen työsuhdepäivystys palvelee arkisin klo 9-16. 

Kenelle?
Palvelu on tarkoitettu Teknologiateollisuuden jäsenyritysten työnantajaedustajille sekä työsuhdeasioiden ja palkkahallinnon parissa työskenteleville jäsenyritystemme edustajille.

Työsuhdeasioiden koulutukset

Aluetoiminta järjestää avoimia ja yrityskohtaisia työsuhdeasioiden koulutuksia. Koulutukset ovat maksullista lisäpalvelua kaikille jäsenille avoimia työsuhdeasioiden tiedotustilaisuuksia lukuun ottamatta. 

Miten?

Alueellista tapahtuma- ja koulutustarjontaa markkinoidaan alueellisissa jäsenviesteissä ja Teknologiateollisuuden tapahtumasivuilla

Avointen koulutusten osallistumismaksu kerrotaan tapahtuman tiedoissa. Yrityskohtaisten koulutusten hinta määräytyy koulutuksen keston, mahdollisten materiaalien sekä mahdollisten matkakulujen perusteella. Yrityskohtaisista koulutuksista voitte olla yhteydessä alueenne aluepäällikköön tai -koordinaattoriin.

Kenelle?
Yritysten työsuhdeasioiden, palkanlaskennan ja yhteistoiminnan parissa työskenteleville henkilöille sekä esimiehille ja johdolle.
 

Alueelliset tapahtumat ja koulutukset

Aluetoiminta järjestää alueellisia tapahtumia ja koulutuksia työsuhdeasioiden lisäksi myös muissa Teknologiateollisuuden jäsenille tärkeissä asioissa. Tapahtumissa ja koulutuksissa jäsenyritykset saavat tietoa ja osaamista valikoiduista teemoista sekä pääsevät verkostoitumaan alueensa teknologiayritysten kanssa. 

Miten?
Tilaisuuksiin lähetetään kohdennetusti kutsuja alueen jäsenyritysten palveluksessa oleville henkilöille. Alueellista tapahtuma- ja koulutustarjontaa markkinoidaan myös alueellisissa jäsenviesteissä ja Teknologiateollisuuden sivuilla. Alueelliset tilaisuudet sisältyvät  Teknologiateollisuus ry:n jäsenmaksuun, ellei tapahtuman yhteydessä ole erikseen mainittu maksullisuutta.

Kenelle?
Jäsenyrityksissä tapahtuman teeman parissa työskenteleville henkilöille.

Alueellinen viestintä

Aluetoiminta vastaa alueellisesta jäsenviestinnästä. Alueittain lähetettävä sähköpostiviesti lähetetään pääsääntöisesti kuukauden lopussa. Viesti sisältää Teknologiateollisuuden ajankohtaisia asioita sekä tietoa Teknologiateollisuuden koulutus- ja tapahtumatarjonnasta.

Miten?
Alueelliset jäsenkirjeet on tarkoitettu jäsenyrityksissä työskenteleville laajalla jakelulla – mikäli haluat saada alueellista tietoa ja viestejä Teknologiateollisuus ry:ltä, ole yhteydessä alueesi yhteyshenkilöön (ks. aluetoiminta). Muista jäsenviesteistä löydät tietoa jäsenviestintäosiosta.

Kenelle?
Teknologiateollisuus ry:n jäsenyrityksissä työskenteleville, joiden tiedot on ilmoitettu Teknologiateollisuus ry:n asiakastietojärjestelmään.