Käytännön keinot monimuotoisuuden edistämiseen -webinaari 14.12.2023 klo 9

Social selling
Monimuotoinen työyhteisö tukee yritysten kasvua ja kehittymistä. Yritykset tarvitsevat myös kansainvälisiä osaajia, sillä kotimaiset osaajat eivät riitä henkilöstötarpeeseen. Tutkimusten mukaan monimuotoinen työyhteisö on tuotteliaampi ja idearikkaampi kuin toistensa kanssa samantyyppisistä ihmisistä koostuva työyhteisö. Lisäksi työyhteisön monimuotoisuus houkuttelee organisaation palveluiden ja tuotteiden pariin monipuolisempaa asiakaskuntaa.

Webinaarissa Teknologiateollisuus Ry:n asiantuntija Jenni Pitkänen käy läpi käytännön keinoja monimuotoisuuden edistämiseen työpaikoilla. Lisäksi tuodaan esiin tyypillisimpiä haasteita ja ratkaisuja, joita yritykset ovat kohdanneet monimuotoisuuden edistämiseen liittyen.

Webinaarissa esitellään Teknologiateollisuus Ry:n jäsenilleen tarjoamia maksuttomia materiaaleja ja työkaluja, joita yritykset voivat hyödyntää päästäkseen alkuun monimuotoisuus-aiheen parissa. Esittelemme esimerkiksi Topaasia Monimuotoisuus-pelin, joka on tehty sisältöyhteistyössä Teknologiateollisuus ry:n ja Itä-Suomen yliopiston kanssa.

Ilmoittaudu mukaan 13.12. klo 16:00 mennessä tästä. 

Katso myös:
Monimuotoisuuspeli käyttöön yrityksessänne? Toteutus 10/2023 - 5/2024

 

Lisätiedot:

Jenni Pitkänen
Johtava asiantuntija, Työelämän kehittäminen
Tulevaisuuden osaaminen ja työ
jenni.pitkanen@teknologiateollisuus.fi

Tilaisuuden järjestelyihin ja ilmoittautumiseen littyvät kysymykset:

Noora Paarto
noora.paarto@teknologiateollisuus.fi

Teams
Tapahtuman aika
-