Alumiinipäivät 2022: Alumiini -pahis vai vihreä valinta 9.-10.11.

Alumiinipäivät
Teknologiateollisuus ry:n Alumiinituotteet-toimialaryhmä kutsuu kaikki alan toimijat Alumiinipäiville keskustelemaan alumiinin käytöstä sekä toimialan ajankohtaisista asioista.

Teknologiateollisuus ry:n Alumiinituotteet-toimialaryhmä kutsuu kaikki alan toimijat Alumiinipäiville keskustelemaan alumiinin käytöstä sekä toimialan ajankohtaisista asioista!

Alumiinipäivien erityisteemana vuonna 2022 on ”Alumiini- pahis vai vihreä valinta”. Alumiinin käyttö jatkaa kasvuaan ja uusia käyttömahdollisuuksia löytyy ja kehitetään jatkuvasti ja tämä kehitys vaatii uusia erityisosaamisia. Samanaikaisesti tuotteilta vaadittavat ominaisuudet ovat tiukempia, mikä tuo lisää haasteita ja liiketoimintamahdollisuuksia. Alumiinin potentiaalista on hyödynnetty vasta murto-osa.

Keskiviikkona 9.11. tarjoamme 20 nopeimmalle ilmoittautujalle  yritysvierailun Purso Oy:lle. Lähtö Tampereelta klo 13, paluu noin klo 17.
Perinteinen Alumiinipäivien cocktail-tilaisuus ja näyttely Tampere-talolla alkaen klo 19. Alumiinipäivien esityksissä torstaina 10.11. tarkastellaan talouden kokonaiskuvaa ja teollisuuden pitkän aikavälin visioita ja alumiinimarkkinoiden kehitystä. Yritys- ja tuote-esimerkkeihin liittyvät alustukset havainnollistavat alumiinin hyvien muotoilu- ja käyttöominaisuuksien tarjoamia mahdollisuuksia uusien ja erilaisten ratkaisuiden toteuttamiseen.

Alumiinipäivät on suunnattu erityisesti alumiinituotteiden ja -rakenteiden suunnittelusta, muotoilusta, valmistuksesta, käytöstä ja opetuksesta vastaaville alumiinitoimialan yrityksille ja organisaatioille. Tilaisuuden näyttelyosuuksissa on mahdollisuus tutustua alumiinialalla toimivien yritysten tarjontaan. Osallistujat voivat varata maksuttoman näyttelypöydän ilmoittautumisen yhteydessä (1 pöytä/yritys).

Ohjelma

Hinta:
Osallistumismaksu on 290 € + alv 24 %/hlö. 
Osallistumismaksu sisältää seminaariaineiston sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut. Paikkoja seminaariin on rajoitettu määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Majoitus:
Osallistuja varaa ja maksaa itse majoituksensa. Tampere-talon vieressä sijaitseva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli tarjoaa majoitusta Alumiinipäivien ajaksi seuraavasti:
154 €/1hh/yö
169 €/2hh/yö
Kiintiössä olevat varaamattomat huoneet vapautuvat 17.10.2022 mutta majoitusta kannattaa kysellä senkin jälkeen hotellista.
Varaukset tästä linkistä

Alumiinipäivän järjestää Teknologiateollisuus ry:n Alumiinituotteet-toimialaryhmä.

Lisätietoja:
asiantuntija Reeta Luomanpää, puh. 040 645 2019 reeta.luomanpaa(a)teknologiateollisuus.fi 
tapahtumatuottaja Satu Laakso, puh. 040 553 2266 satu.laakso(a)teknologiateollisuus.fi

Tampere-talo
Tapahtuman aika
-