Alumiinipäivät 21.-22.11.

Kokoustilanne, kuvituskuva.
Alumiinituotteet-toimialaryhmä järjestää vuosittaisen tapahtumansa Lahden Sibelius-talossa.

Haluatko kuulla, mitä alumiinialalla tapahtuu? Haluatko verkostoitua ja vaihtaa ajatuksia muiden alumiiniosaajien kanssa? Jos vastasit kyllä, Alumiinipäivät ovat sinulle oikea paikka!

Teknologiateollisuus ry:n Alumiinituotteet-toimialaryhmä kutsuu kaikki alan toimijat Alumiinipäiville keskustelemaan alumiinin käytöstä sekä toimialan ajankohtaisista asioista.
Alumiinipäivät antavat kattavan katsauksen toimialan nykytilaan sekä tulevaisuuden näkymiin ja haasteisiin.
Päivät tarjoavat toimialan ammattilaisille mahdollisuuden verkostoitumiseen ja aiheiden syventämiseen vapaamuotoisissa keskusteluissa. Tilaisuuden näyttelyosuuksissa on mahdollisuus tutustua alumiinialalla toimivien yritysten tarjontaan. 

Alumiinipäivien aloitus tapahtuu tiistaina 21.11., jolloin 25 ensimmäistä pääsee yritysvierailulle Kuusakoski Oy:lle Heinolaan (ilmoittautuminen vierailulle tehdään seminaari-ilmoittautumisen yhteydessä).
Illalla kokoonnumme Sibelius-talolle cocktailtilaisuuteen, johon osallistujilla on mahdollista varata näyttelypöytiä omien tuotteiden ja palveluiden esilletuontiin. Cocktailtilaisuudessa pidetään myös AluInno-kilpailun palkintojenjako.

Alumiinipäivien esityksissä keskiviikkona 22.11. tarkastellaan suhdannenäkymiä ja teollisuuden pitkän aikavälin visioita ja alumiinimarkkinoiden kehitystä. Alumiinipäivien erityisteemana vuonna 2023 on ” Alumiinin uusi elämä”. Alumiinin käyttö jatkaa kasvuaan ja uusia käyttömahdollisuuksia löytyy ja kehitetään jatkuvasti ja tämä kehitys vaatii uusia erityisosaamisia. Samanaikaisesti tuotteilta vaadittavat ominaisuudet ovat tiukempia, joka tuo lisää haasteita ja liiketoimintamahdollisuuksia. Alumiinin potentiaalista on hyödynnetty vasta murto-osa. Yritys- ja tuote-esimerkkeihin liittyvät alustukset havainnollistavat alumiinin hyvien muotoilu- ja käyttöominaisuuksien tarjoamia mahdollisuuksia uusien ja erilaisten ratkaisuiden toteuttamiseen.
Alumiinipäivät on suunnattu erityisesti alumiinituotteiden ja -rakenteiden suunnittelusta, muotoilusta, valmistuksesta, käytöstä ja opetuksesta vastaaville alumiinitoimialan yrityksille ja organisaatioille.

Tiistaina 21.11. tarjoamme 25 nopeimmalle ilmoittautujalle  yritysvierailun Kuusakoski Oy:lle. Lähtö Lahdesta klo 13, paluu noin klo 17.

Perinteinen Alumiinipäivien cocktail-tilaisuus ja näyttely pidetään Sibelius-talolla alkaen klo 19 ja seminaaripäivä Sibelius-talolla 22.11. 

Ohjelma
Tarkemman ohjelman löydät tästä.

Hinta
Osallistumismaksu 305 € + alv 24 %. Osallistumismaksu sisältää seminaariaineiston sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut ja kuljetukset (järjestämme molempina päivinä yhteiskuljetuksen hotelilta Sibelius-talolle ja takaisin). Paikkoja seminaariin on rajoitettu määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Majoittuminen:
Osallistuja varaa ja maksaa itse majoituksensa. 
Olemme varanneet huonekiintiön Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneesta, josta järjestämme yhteiskuljetuksen Sibelius-talolle molempina päivinä. Lisätietoja majoituksesta saat ilmoittautumisvahvistuksessa.

Älä jätä tätä tilaisuutta väliin! Ilmoittaudu mukaan Alumiinipäiville nyt ja varmista paikkasi alumiinialan huipputapahtumassa.
 

Lisätietoja:
tapahtumatuottaja Satu Laakso, puh. 040 553 2266 satu.laakso(a)teknologiateollisuus.fi ja
asiantuntija Reeta Luomanpää, puh. 040 645 2019, reeta.luomanpaa(a)teknologiateollisuus.fi

Sibelius-talo, Ankkurikatu 7 15140 Lahti
Tapahtuman aika
-