Climpactor -laskurin demotilaisuus 27.10.2021

Climpactor -laskurin demotilaisuus 27.10.2021

Ympäristö
Laske hiilijalanjälkesi ja selvitä kädenjälkesi – ilmoittaudu nyt Climpactor -arvonluonnin työkalun käytön demotilaisuuteen. Teknologiateollisuus ry on julkaissut kaikille yrityksille vapaasti käytettävän työkalun, jonka avulla voidaan tarkastella oman toiminnan ja tuotteiden negatiivisia ja positiivisia ilmastovaikutuksia sekä yhteiskunnallista kädenjälkeä.

Climpactor huomioi yrityksen oman toiminnan sekä sen tekemien ratkaisujen, materiaalivirtojen, liikkumisen ja hankintojen ympäristöllisiä ja sosiaalisia vaikutuksia.

Järjestämme 27.10. klo 10-12 demotilaisuuden, jossa esitellään työkalun rakennetta ja demotaan sen käyttöä ilmastovaikutusten esimerkin kautta. Lisäksi tilaisuudessa annetaan vinkkejä tulosten tulkintaan, jaetaan käyttökokemuksia ja vastataan työkaluun ja sen käyttöön liittyviin kysymyksiin.

Tilaisuus järjestetään Teamsin välityksellä yhteistyössä Gaia Consultingin kanssa. Työkalun esittelijöinä ja asiantuntijoina tilaisuudessa toimivat Gaian Lauri Larvus ja Lauri Nyrhilä.

Kysymykset ja huomiot työkaluun liittyen voi lähettää etukäteen sähköpostitse osoitteisiin: pirita.lindell@teknologiateollisuus.fi ja lauri.nyrhila@gaia.fi

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä 26.10 klo 16.00 mennessä.

Lämpimästi tervetuloa!

 

 

Lisätietoja tilaisuudesta:

Pirita Lindell, Johtava asiantuntija, kestävä kehitys, pirita.lindell@teknologiateollisuus.fi, 040 538 8799

Noora Kuparinen, Asiantuntija, kestävä kehitys, noora.kuparinen@teknologiateollisuus.fi, 040 742 5603

Tapahtuman aika
-

Aiheeseen liittyvää