Datasymposium 2023: Datan ja tekoälyn hyödyntäminen ja sääntely

data
Teknologiateollisuuden ja Krogeruksen yhdessä järjestämä Datasymposium 2023 kokoaa jälleen yhteen datan ja tekoälyn hyödyntämisestä ja sääntelystä kiinnostuneet elinkeinoelämän ja julkissektorin edustajat.

Tilaisuus on yksi Suomen suurimmista datan sääntelyyn ja hyödyntämiseen keskittyvistä tapahtumista ja se tuo yhteen satoja alan asiantuntijoita ja ammattilaisia. Osallistuminen on maksutonta ja mukaan ovat tervetulleita kaikki datan sääntelystä ja hyödyntämisestä kiinnostuneet. 

Komission esittämän laajan dataregulaatiokokonaisuuden lopulliset tekstit alkavat olla valmiit, ja niiden aiheuttamiin muutoksiin on syytä alkaa valmistautua nyt. Sääntelykokonaisuus tulee lähivuosina vaikuttamaan radikaalisti siihen, miten yritykset ja yhteisöt voivat hyödyntää niiden toiminnassa syntyvää dataa, miten datan käytöstä voidaan sopia ja miten tekoälyä hyödynnetään. Tänä vuonna tapahtumassa käydään läpi sääntelykokonaisuuden käytännön vaikutuksia yritysten näkökulmasta ja tarkastellaan myös sääntelyn soveltamista tietosuojan sekä liikesalaisuuksien kannalta.

Bio Rex, Lasipalatsi, Helsinki
Tapahtuman aika
-