Ennakoi omistajanvaihdoksissa – minimoi yllätykset verotuksessa 28.9. Alihankintamessuilla

Ennakoi omistajanvaihdoksissa – minimoi yllätykset verotuksessa 28.9. Alihankintamessuilla

Omistuksenvaihdos
Järjestämme infotilaisuuden omistuksenvaihdoksen verokysymyksistä Tampereen Alihankintamessuilla.

Yrityksen sukupolvenvaihdos tai muu omistajanvaihdos on jokaisessa yrityksessä oma kokonaisuutensa, jonka toteuttamistapa vaikuttaa suuresti aiheutuviin veroseuraamuksiin. Veroseuraamuksia voi koitua yrityksestä luopuvalle, liiketoiminnan jatkajalle ja siirrettävälle yhtiölle ja ne voivat koskea yrityksen ja henkilön tuloverotusta, perintö- ja lahjaverotusta, varainsiirtoverotusta sekä arvonlisäverotusta. 

Teknologiateollisuus ry järjesti keväällä webinaarisarjan, jossa käytiin läpi yleisimpiä omistajanvaihdoksen verokysymyksiä. Tampereen Alihankintamessuilla keskiviikkona 28.8.2022 klo 9-12 järjestetään mahdollisuus tavata webinaarisarjan puhujia livenä ja kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä omistajanvaihdosten verotuksesta. Paikalla Anne Launis (PwC, Partner, Tax Services), Timo Partanen (KPMG, Director, Tax & Legal), sekä Maria Volanen (Teknologiateollisuus ry, johtava asiantuntija, veropolitiikka). 

Voit tulla juttelemaan koska tahansa klo 9-12 välillä messukeskuksen Fokker & Pyry -kokoustilaan.
Tilaisuus on maksuton eikä siihen ole ennakkoilmoittautumista. Osallistuminen edellyttää kuitenkin maksutonta rekisteröitymistä messuvieraaksi osoitteessa www.alihankinta.fi

Lisätietoja:
johtaja asiantuntija Maria Volanen, maria.volanen(a)teknologiateollisuus.fi ja
tapahtumatuottaja Satu Laakso, satu.laakso(a)teknologiateollisuus.fi

Alihankintamessut, kokoustila Fokker & Pyry, Tampereen Messu­ ja Urheilukeskus (TESC) Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere
Tapahtuman aika
-