Hyöty irti datasta – tekoälyn perusteet pk-yrityksille 5.5.2021 klo 14-16

Hyöty irti datasta – tekoälyn perusteet pk-yrityksille 5.5.2021 klo 14-16

Kasvutilaisuudet
Teknologiateollisuus ry:n pk-jäsenyrityksille suunnattu tiivis tietoisku tekoälystä ja sen hyödyntämisestä.

Koulutuksen tarkoituksena on kasvattaa osallistujien ymmärrystä tekoälyn hyödyntämismahdollisuuksista. Tietoiskun aikana käymme lyhyesti läpi seuraavat aiheet
•    Mitä on koneoppiminen ja tekoäly?
•    Tekoälyn vaikutus liiketoimintaan?
•    Datan rooli ja merkitys?
•    Tyypillinen tekoälyprojekti
•    Konkreettisia käyttöesimerkkejä tekoälyn hyödyntämisestä

Kouluttajina toimivat:
Mika Laukkanen, Lead AI Solution Strategist, Silo.AI
Mika Aho, Lead AI Solution Strategist, Silo.AI

Mika Laukkasella on yli 20 vuoden kokemus tiedolla johtamiseen ja tekoälyn hyödyntämiseen liittyvistä projekteista eri toimialoilta. Osaamista on karttunut mm. suunnittelu- ja toteutustehtävistä, koulutuksista ja lukuisista alan hankkeiden johtamisesta.  Mikalla on myös erittäin vahva liiketoiminallinen osaaminen, joka auttaa suunnittelemaan ratkaisuja liiketoiminnan tavoitteiden ja niitä tukevien datapohjaisten ratkaisujen välille.

Mika Aho (TkT) on bisneslähtöinen datakonsultti, joka nauttii liiketoiminnan uudistamisesta ja kehittämisestä datan sekä tekoälyn avulla. Mikalle on kertynyt kokemusta reippaasti yli sadasta tiedolla johtamisen projektista lukuisilta eri toimialoilta viimeisen 15 vuoden ajalta toimiessaan konsulttina ja yrittäjänä. Mikan intohimona on organisaatioiden kehittäminen datan avulla. Yksinkertaisimmillaan tämä tarkoittaa prosessien parantamista ja optimointia sekä digitaalisen asiakaskokemuksen rakentamista, mutta parhaimmillaan uusien tuotteiden, palveluiden ja liiketoimintamallien luomista datan sekä tekoälyn päälle.”

Lisätietoja:
Teemu Polo, teemu.polo(a)teknologiateollisuus.fi

Virtuaalinen
Tapahtuman aika
-

Aiheeseen liittyvää