Kiertotalousklinikka 2 - Materiaalitehokkuudesta ja kierrätysraaka-aineista vetoapua 24.10.

Kiertotalous etenee
Huom, muuttunut ajankohta ja paikka!
Järjestämme nyt tulevan syksyn aikana jäsenyrityksillemme kolme erillistä kiertotalousklinikkaa, joissa osallistujien on mahdollista saada ideoita ja konkreettisia keinoja siihen, kuinka kiertotaloudesta saadaan vauhtia liiketoimintaan. Tilaisuuksissa paneudutaan kiertotalouden liiketoiminnallisiin mahdollisuuksiin, haasteisiin ja ratkaisuihin eri alojen asiantuntijoiden johdolla.

Teknologiateollisuus ry on ensimmäisenä Suomessa vahvistanut koko toimialalle oman kiertotalousohjelman. Tavoitteenamme on auttaa jäsenyrityksiämme luomaan kiertotaloudesta kasvua, mainehyötyjä ja kilpailuetua sekä edistää kansallista ja globaalia siirtymää kohti markkinaehtoista ja kilpailukykyistä kiertotaloutta.

Toisessa tilaisuudessa 24.10. aiheena on Materiaalitehokkuudesta ja kierrätysraaka-aineista vetoapua.

Tilaisuudessa yhtä ennalta valittua Teknologiateollisuuden jäsenyritystä sparraa kolme asiantuntijaa, joiden johdolla pureudutaan aiheeseen kohdeyritystä esimerkkinä käyttäen. 
Tavoitteena on yhdessä kehittää jäsenyritystemme kiertotalouteen liittyviä liiketoimintamahdollisuuksia ja jakaa ajatuksia ja ideoita kannattavaan kestävään kasvuun. Vuorovaikutteisuus on tilaisuuksien keskiössä, joten myös yleisön on mahdollista osallistua esittäen kysymyksiä, näkemyksiä ja ideoita koko tilaisuuden ajan. 

Tässä tilaisuudessa yrityksenä on TM Systems ja asiantuntijoina:
Topi Turunen, Erikoistutkija, OTT (ympäristöoikeus), Syke
Emmi Pajunen, Erityisasiantuntija, Ympäristö ja luonnonvarat, Pirkanmaan ELY-keskus
Aaron Vuola, Kiertotalous- ja ympäristöpäällikkö, Metsäteollisuus ry
 
Tilaisuuden kesto on n. kaksi tuntia. Tilaisuus pidetään tehokkaana ja keskustelevana niin, että kaikilla osallistujilla on mahdollisuus saada kehitysideoita oman liiketoimintansa kehittämiseen. 
Jäsenyrityksiä ja yleisöä haastetaan ajattelemaan yhdessä muutosmahdollisuuksia sekä tarjotaan uusia näkökulmia kestävään liiketoimintaan konkreettisten esimerkkien kautta. 

Varsinainen tilaisuus alkaa klo 9, jota ennen on kahvitarjoilu alkaen klo 8.30. Tapahtuma päättyy klo 11, jonka jälkeen osallistujilla on mahdollisuus jäädä keskustelemaan aiheesta.

Läsnätilaisuuden lisäksi kiertotalousklinikkaan on mahdollista osallistua myös etänä.

Lisätietoja:
vastuullisuusjohtaja Pirita Lindell, puh. 040 538 8799, pirita.lindell(a)teknologiateollisuus.fi

Tampereen yliopisto, Klubi 57 (Pinninkatu 57, 33100 Tampere) ja virtuaalinen
Tapahtuman aika
-