Lämpökäsittely- ja taontapäivät 13.-14.10.

Lämpökäsittely- ja taontapäivät 13.-14.10.

lämpökäsittely
Vuosittaiset Lämpökäsittely- ja taontapäivät pidetään Hämeenlinnan Aulangolla.

Alustavassa ohjelmassa on luvassa monipuolisesti esityksiä muun muassa eri materiaalien ja valmistusmenetelmien sovittamisesta lopputuotteen ominaisuuksiin ja laatuun, taonnasta, tarkkuusvalusta sekä juuri nyt ajankohtaisesta lämpökäsittelyn hiilijalanjäljen laskemisesta. Luvassa on tietysti myös mielenkiintoisia puheenvuoroja liittyen tämänkertaisten vierailukohteidemme tuotantoprosesseihin ja lopputuotteisiin ajankohtaista markkinatilannekatsausta unohtamatta.  Saamme kuulla myös futuristi Elina Hiltusen mukaansa tempaavia ajatuksia tulevaisuuden näkymistä päivien lopuksi. Mukana on tietysti myös perinteiseen tapaan erittäin kiinnostavat yritysvierailukohteet, joista voi valita itseään enemmän kiinnostavat kohteet ilmoittautumisen yhteydessä.

Hinta:
385 € + alv 24 % Lämpökäsittely- ja takomot -toimialaryhmän jäsenille, muille 485 € + alv 24 %. Hintaan sisältyvät ohjelmassa mainitut tarjoilut ja kuljetukset. 

Majoitus:
Osallistujat varaavat ja maksavat majoituksensa itse. Majoituskiintiö on jo umpeutunut, mutta majoitusta kannattaa vielä kysyä varaustunnuksella BTEK121022 puhelimitse tai sähköpostilla hotellin myyntipalvelusta Scandic Aulanko, Aulangontie 93, 13210 HÄMEENLINNA
+358 3 41081633, aulanko@scandichotels.com

Lisätietoja:
asiantuntija Reeta Luomanpää reeta.luomapaa(a)teknologiateollisuus.fi ja
tapahtumatuottaja Satu Laakso satu.laakso(a)teknologiateollisuus.fi

Scandic Aulanko, Hämeenlinna
Tapahtuman aika
-