Nato tutuksi – Nato ja teollisuus -informaatiotilaisuus 8.12.2023

Alumiinipäivät
PIA ry ja Teknologiateollisuus ry järjestävät Teknologiateollisuus ry:n ja sen toimialayhdistysten ja -ryhmien jäsenille Nato tutuksi – Nato ja teollisuus -informaatiotilaisuuden perjantaina 8.12.2023 klo 8.30–13.00 Eteläranta 10:n tiloissa Helsingissä, sekä etäyhteyksin Teamsin välityksellä.

PIA ry ja Teknologiateollisuus ry järjestävät Nato tutuksi – Nato ja teollisuus -informaatiotilaisuuden perjantaina 8.12.2023 klo 8.30–13.00 Eteläranta 10:n tiloissa Helsingissä, sekä etäyhteyksin Teamsin välityksellä.

Tilaisuus on jatkoa kevään 2023 Nato-informaatiotilaisuuksille. Tilaisuudessa valotetaan Naton teollisuusyhteistyötä, kuten hankintoja, tiede- ja tutkimustoimintaa, standardointia, innovaatiotoimintaa sekä pre-competition yhteistyömahdollisuuksia.

Maksuton tilaisuus on tarkoitettu Teknologiateollisuus ry:n ja sen toimialayhdistysten ja -ryhmien jäsenille.

Liitteenä on päivän ohjelma. Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin ohjelmassa.

Ystävällisesti huomioittehan, että saatamme joutua rajoittamaan tilaisuuden osallistujamäärää – Eteläranta 10:ssä paikan päällä osallistuville paikkoja on rajoitetusti, varaattehan siis omanne pian!

Tilaisuuteen on lisäksi Teams-osallistumismahdollisuus. Lähetämme osallistujille Teams-linkin erikseen ilmoittautumisajan päätyttyä.
 

Teknologiateollisuus ry, Eteläranta 10, 00130 Helsinki ja Teams
Tapahtuman aika
-