Riittääkö vientiä? 14.7.2022

talous
Teknologiateollisuuden ja suomalaisen vientiteollisuuden teemat ovat esillä maamme tärkeimmän yhteiskunnallisen keskustelutilaisuuden ohjelmassa. Heinäkuussa Porissa järjestettävä SuomiAreena tuo yhteiskunnallisen ja ajankohtaisen keskustelun kaikkien ulottuville. 

Torstaina 14.7.2022 klo 10:00 - 10:45 MTV-lavalla (Kauppatori, 28100, Pori) puhutaan vientiteollisuuden merkityksestä Suomen hyvinvoinnin tukijalkana. Miten pidämme huolen siitä, että vienti vetää kovassa kansainvälisessä kilpailussa? Miten huolehdimme siitä, että Suomi vahvistaa asemaansa vihreässä siirtymässä ja kestävässä kasvussa? Entä miten varmistamme, että Suomessa on monipuolisesti osaavia tekijöitä? Onko Suomi kehityksen kärjessä kulkeva maa, jossa on vientiteollisuuden yritysten kannalta fiksu toimintaympäristö? Paneelissa joukko kansanedustajia keskustelee Suomen menestyksen edellytyksistä 2020-luvulla.

Teknologiateollisuuden, Kemianteollisuuden ja Metsäteollisuuden järjestämässä tilaisuudessa kansanedustajat Atte Harjanne (vihr.), Eeva Kalli (kesk.), Niina Malm (SDP), Matias Marttinen (kok.) ja Sakari Puisto (PS) keskustelevat Eeva Lehtimäen johdolla Suomen menestyksen edellytyksistä 2020-luvulla.

Tilaisuus on kaikille avoin ja sitä voi seurata myös etänä MTV3 -palvelussa.

Lue lisää ohjelmasta täältä.  

Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot: Anna Ranki, yhteiskuntasuhdepäällikkö, Teknologiateollisuus

Tapahtuman aika
-