Software Finlandin koulutus IT2022-ehdoista: Päivitettyjen projektitoimitusehtojen parhaat käytännöt 21.3. klo 9-10.30

Software Finlandin koulutus IT2022-ehdoista: Päivitettyjen projektitoimitusehtojen parhaat käytännöt 21.3. klo 9-10.30

neuvottelu
Tutustu IT2022-ehtojen projektitoimitusehtojen parhaisiin käytäntöihin Software Finlandin koulutuksessa. Koulutus on maksuton Teknologiateollisuuden jäsenyrityksille.

Päivitettyjen IT2022-projektitoimitusehtojen tavoitteena on, että eri kokoisten yritysten olisi mahdollisimman helppoa päästä keskenään tasapainoiseen sopimukseen.
Software Finland ry:n (entinen Ohjelmisto- ja e-business ry) järjestämässä koulutuksessa perehdytään tarkemmin IT2022-projektisopimusehtoihin ja otetaan haltuun projektisopimusten parhaat käytännöt online-koulutuksessa 21.3. klo 9 alkaen HPP asianajotoimiston teknologia- ja tietosuojapraktiikan vetäjän Kari-Matti Lehden johdolla. 
IT2022-sopimusehdoissa on huomioitu laajasti niin IT-projektien toimittajien kuin ostajien tarpeet, ja ne ovat kehittyneet vuosikymmenien aikana yhteistyössä molempien osapuolten kanssa. Tämä varmistaa sen, että IT-alan yleiset sopimusehdot ovat markkinaehtoiset ja niin toimittaja- kuin ostajapuolen hyväksymät. 
Yli 1200 IT-toimittajaa ja ostajaa käyttääkin ehtoja päivittäisessä tekemisessään. Myös suurimmalle osalle yhdistyksemme jäsenistä IT-alan yleiset sopimusehdot on tuttu jo vuosien takaa. Tiesithän myös, että Teknologiateollisuus ry:n jäsenenä saat sopimusehtojen jo valmiiksi vaatimattomasta hinnasta vielä 40% alennuksen. 
Tule mukaan maksuttomaan online-koulutukseen ja opit, miten päivitetyt IT2022-projektitoimitusehdot helpottavat sopimusten tekemistä! Tilaisuus on avoin kaikille yhdistyksemme jäsenille.

Virtuaalikoulutus
Tapahtuman aika
-