Teollisten investointien lisääntyminen kiihdyttää kilpailua - Miten varmistetaan ammattiosaajat yrityksiin?

Automaatioasennuksen työpiste Taitaja-kisoissa.
Teknologiateollisuuden Länsi-Suomen aluejohtokunta järjestää kaksi samansisältöistä iltapäiväseminaaria "Teollisten investointien lisääntyminen kiihdyttää kilpailua – Miten varmistetaan ammattiosaajat yrityksiin?"

Ensimmäinen tilaisuus on jo pidetty Seinäjoella ja Vaasassa vastaava tilaisuus tulossa 24.10. Tilaisuudessa huomioidaan ao. alueen alueelliset painotukset.

Seminaareissa käsitellään osaavan työvoiman saatavuuteen liittyviä haasteita ja esitellään konkreettisia toimenpiteitä, jolla osaajia on mahdollista saada yrityksiin. Seminaarien tarkoituksena on antaa realistinen kuva alueen työvoimatilanteesta seuraavien vuosien aikana ja herättää keskustelua eri vaihtoehdoista osaavan työvoiman saamiseksi alueelle. Tilaisuudessa kuullaan myös kauppakamarien, maakuntaliittojen ja kaupunkien puheenvuorot.

Seminaarisarjan viimeinen tilaisuus pidetään tiistaina 24.10. klo 14.00-16.00 Vaasassa   (ilmoittautuminen 3.10. mennessä)
Tilaisuuden alussa kahvitarjoilu klo 13.30 alkaen.

Toimi siis nopeasti ja varaa oma paikkasi tilaisuuteen!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ! 

Tilaisuus on läsnätilaisuus, joissa ei ole Teams-mahdollisuutta. Paikkamäärä on rajoitettu ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuman aika
-