Valun käytön seminaari 9.-10.11.2023

Valusuunnittelu
Vuosittain järjestettävän seminaarin tarkoituksena on kertoa valuteknologian uusista saavutuksista ja lisätä suunnittelijoiden tietoja valukappaleiden mahdollisuuksista erilaisissa käyttökohteissa esittämällä esimerkkejä valuratkaisujen tuomista eduista sekä kertomalla uutta tietoa hankintatoimen edellyttämistä ja valutekniikan suomista mahdollisuuksista.

Seminaari on tarkoitettu lähinnä valukomponentteja käyttävälle ja valmistavalle teollisuudelle sekä erityisesti näiden alojen tuleville ja kokeneille suunnittelijoille ja ostajille.

Valun käytön seminaarin pääteemana vuonna 2023 on Valukomponentin huoltovarmuus - valumateriaalit avainasemassa.

Seminaarissa tutustutaan erityisesti teollisuuden huoltovarmuusasioihin ja valumateriaaleihin. Torstain 9.11. ohjelma keskittyy näihin teema-alueisiin. Kuulet myös uusista innovaatioista valimotekniikassa sekä alan koulutustarjonnasta unohtamatta mielenkiintoisia suunnittelucaseja.

Seminaarin keynote-puheenvuorot torstaina 9.11. pitävät Huoltovarmuuskeskuksen johtava varautumisasiantuntija Tommi Tyrväinen sekä Teknologiateollisuus ry:n valmiuspäällikkö Heikki Hernesmaa. Heidän puheenvuoronsa keskittyy valmistavan teollisuuden huoltovarmuuteen näin kriisien keskellä.

Tutustu seminaarin Tapahtuma-sivuun, josta löydät päiväkohtaisen ohjelman ja muut lisätiedot.

Mukaan pääset tästä linkistä!
Ilmoittautuminen auki 20.10.2023 asti.

Lisätietoja antavat:

Seminaarin sisällön osalta johtava asiantuntija Juhani Orkas, puh. 050 556 2288, juhani.orkas(at)teknologiateollisuus.fi

ilmoittautumisen ja käytännön järjestelyjen osalta yhteyskoordinaattori Leena Eiranto, puh. 040 559 1881, leena.eiranto(at)teknologiateollisuus.fi

Original Sokos Hotel Ilves, Tampere
Tapahtuman aika
-