Yritysturvallisuuden kehittäminen -webinaari 2.2.2021 klo 9

Yritysturvallisuuden kehittäminen -webinaari 2.2.2021 klo 9

Työturvallisuus, yritysturvallisuus
Tilaisuudessa pääset tutustumaan maksuttomaan yritysturvallisuuden digipeliin, keskustelemaan yritysturvallisuuden teemasta muiden yritysten kanssa ja pohtimaan käytännön ratkaisuja yleisimpiin yritysturvallisuuden haasteisiin. Webinaarin tavoitteena on tarjota uusia näkökulmia ja työkaluja yritysturvallisuuden käsittelyyn yritysten arjessa.

Tervetuloa Yritysturvallisuuden kehittäminen -webinaariin
keskiviikkona 2.2.2022 klo 9.00 – 11.00!

Yritysturvallisuus-digipeli on Teknologiateollisuus ry:n, Teollisuusliitto ry:n ja Topaasia Oy:n yhdessä rakentama keskustelupeli yritysturvallisuuden edistämiseen. Pelillä kehitetään organisaation turvallisuusjohtamista koko henkilöstön voimin ja arkipäiväistetään turvallisuus osaksi koko työyhteisön tekemistä. Yritysturvallisuuden digipeli on helppo ja tehokas tapa keskustella vaikeista ja tärkeistä aiheista.

Kaikki webinaarin osallistujat pääsevät kokeilemaan pelaamista ja tilaisuudessa kuulet myös, miten voit ottaa pelin käyttöön teidän yrityksessänne.

Parhaimman hyödyn tilaisuudesta saa irti, jos yrityksestänne pääsevät osallistumaan sekä työsuojelupäällikkö että työsuojeluvaltuutettu - toki kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan!

Ilmoittaudu webinaariin 31.1.2021 klo 16.00 mennessä täällä!

Lisätietoa tilaisuudesta:

Sauli Holappa
Teknologiateollisuus Ry
sauli.holappa@teknologiateollisuus.fi

Tilaisuuden tekniseen toteutukseen liittyvät kysymykset:
Noora Paarto
Teknologiateollisuus Ry
noora.paarto@teknologiateollisuus.fi

Tapahtuman aika
-

Aiheeseen liittyvää