Valaisinvalmistajat

Valaisinvalmistajat

Toimialaryhmän opas " Näin vertailet ledivalaisimia 2.0" on syntynyt Suomen valaistusalan merkittävimpien toimijoiden yhteistyönä. Opas tarjoaa työkalun ledivalaisimien tekniseen ja laadulliseen vertailuun ja toimii helppona ja nopeana tarkistus- ja muistilistana valaistusta suunnitteleville ja valaistushankintoja tekeville. Oppaassa esitellään IEC-standardeissa esitetyt yleiset ledivalaisimien laatuvaatimukset.

Toimialaryhmä vaikuttaa eurooppalaiseen lainsäädäntötyöhön yhdessä LightingEuropen kanssa. LightingEurope edustaa eurooppalaista valaisinteollisuutta edustaen yli 1000 valaistusalan yritystä, jotka työllistävät yli 100 000 työntekijää Euroopassa. LightingEuropen tehtävä on edustaa ja puolustaa valaisinteollisuuden intressejä Brysselissä. LightingEurope edistää tehokasta valaistusta huomioimalla ympäristöä, ihmisten mukavuutta, terveyttä ja turvallisuutta. Lisätietoa LightingEuropesta löytyy osoitteesta www.lightingeurope.org.

Toimialaryhmä oli mukana Motivan Valtti-hankkeessa, jossa luotiin tietopankki ja työkalut energiatehokkaan valaistuksen toteuttamiseksi. Lisätietoa löytyy Motivan Valaistustieto.fi-sivuilta.

Lisätietoa:
asiantuntija 
Patrick Frostell
puh. 040 830 1640
Sähköposti: etunimi.sukunimi@teknologiateollisuus.fi