Kasvun ja uudistumisen webinaari: vertaisryhmät ja muut Teknologiateollisuuden palvelut kasvun vauhdittamiseen

Kasvun ja uudistumisen webinaari: vertaisryhmät ja muut Teknologiateollisuuden palvelut kasvun vauhdittamiseen

vr
Haluatko parantaa yrityksesi operatiivisia valmiuksia ja tehokkuutta digitaalisilla ratkaisuilla? Olisiko myynnin ja markkinoinnin uudistaminen ajankohtaista yrityksellesi? Vai haluatko rakentaa kestävää liiketoimintaa digitaalisuutta ja kiertotaloutta hyödyntäen?

Teknologiateollisuus edistää yritysten keskinäistä yhteistyötä ja kannustaa yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa kohti kasvua ja kansainvälistymistä. Vuonna 2021 kolme pääteemaamme uudistumiseen ovat digitaalinen teollisuusyritys, digivihreä liiketoiminta sekä moderni myynti ja markkinointi. Tarjoamme jokaiseen teemaan tietoiskuja ja työkaluja sekä Kasvusavotta-vertaisryhmän, jossa yritykset sparraavat toisiaan omaan kehittymishankkeeseensa liittyen. Tutustu palveluihimme.

Esittelemme Kasvun ja uudistumisen webinaarissa nostoja kolmesta yllämainitusta teemasta. Saat työkaluja käyttöösi esimerkiksi yrityksesi digitalisaatiovalmiuksien ja datan kartoitukseen liittyen. Pääset myös kuulemaan, miten uudet Kasvusavotta-vertaisryhmät toimivat ja miksi niitä on hyötyä yritysten kehittämishankkeiden tueksi. Tilaisuus on tarkoitettu Teknologiateollisuus ry:n jäsenyrityksille.

Kokemuksiaan ovat jakamassa Merius Oy:n toimitusjohtaja Hannu Sarja, HT Laser Oy:n johtaja Minna Kurunsaari sekä Norrhydro Oy:n toimitusjohtaja Yrjö Trög.

Webinaari
Tapahtuman aika
-