Milka Kortet
Tiedote

Milka Kortet Teknologiateollisuus ry:n koulutuksen ja osaamisen johtavaksi asiantuntijaksi

Ti, 05.11.2019 - 10:51
Milka Kortet on valittu Teknologiateollisuus ry:n koulutuksen ja osaamisen johtavaksi asiantuntijaksi. Hän aloittaa tehtävässään 19.11.2019.

Kortet vastaa tekniikan alan ammatillisen koulutuksen ja oppisopimuskoulutuksen kehittämiseen vaikuttamisesta. Teknologiateollisuuteen hän siirtyy Elenia Oy:n HRD Managerin tehtävästä. Aikaisemmin Kortet on työskennellyt muun muassa Energiateollisuudessa koulutuspolitiikan asiantuntijana.

Kortet vetää myös alan ammatillisen koulutuksen verkostoa, johon kuuluu Teknologiateollisuuden yritysten lisäksi 22 ammatillisen koulutuksen oppilaitosta. Hänen työhönsä kuuluu lisäksi työperäisen maahanmuuton edistäminen ja yhteistyö yritysten kanssa osaamisen kehittämiseksi, esimerkiksi kumppanuussopimuksien solmiminen ja niiden toimeenpanon tukeminen.

– Olemme todella iloisia saadessamme Milkan osaksi tiimiämme. Hänen osaamisensa henkilöstön kehittämisestä ja koulutuspolitiikasta täydentävät tiimimme osaamista. Milkan avulla osaamista voidaan kehittää ja osaamistarpeita ennakoida yrityksissä, sanoo Teknologiateollisuuden koulutusjohtaja Leena Pöntynen.

– Tekniikan alan ammatillisen koulutuksen vetovoima on keskeisessä roolissa Teknologiateollisuuden yritysten tulevaisuuden kilpailukyvyn varmistamisessa. Odotan etenkin yhteistyötä yritysten ja ammatillisten oppilaitosten kanssa, Milka Kortet sanoo.

 

Lisätiedot

Milka Kortet, johtava asiantuntija, koulutus ja osaaminen (19.11. alkaen), puh.  050 569 7856

Leena Pöntynen, koulutusjohtaja, puh. 040 130 6113