Kehitä asiantuntijuuttasi

Kehitä asiantuntijuuttasi

shutterstock_593112209.jpg
Haluatko kehittää osaamistasi ja asiantuntemustasi? Tervetuloa ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi sekä vaihtamaan kokemuksia muiden alalla toimivien kanssa. Tutustu koulutustarjontaamme!
Miksi puhelin ei soi -myyntivalmennus
Miksi puhelin ei soi?

 

Miksi puhelin ei soi? on Teknologiateollisuuden jäsenyritysten aloitteesta ja tarpeista kehitetty uudenlainen myyntivalmennus, jonka tavoitteena on saada aikaan muutos nykyiseen myyntitoimintaan.

Neljä valmennuspäivää, jotka on rakennettu menestyjien parhaiden oppien, sparrauksen, harjoitusten ja jakamisen varaan. Valmennus koostuu seuraavista kokonaisuuksista:

  • Myynnin strategia
  • Myynnin johtaminen
  • Operatiivinen myynti 1
  • Operatiivinen myynti 2

Ohjelman tarkempi esittely: Miksi puhelin ei soi -ohjelman esittelyaineisto

Seuraava myyntivalmennusohjelma alkaa vuoden 2020 alkupuolella. Kysy lisää Kristiina Kaskelta.

Mitä hyödyt?

Saatte yhteisen näkemyksen siitä, mihin suuntaan haluatte kehittää yrityksenne myyntitoimintaa. Saatte tietoa, käytännön työkaluja ja vertaistukea, joiden avulla teette enemmän kauppaa tehokkaamman myynnin myötä.

Valitsette itse osallistujanne valmennuspäiviin – kaikki mukaan ilmoitetut henkilöt voivat osallistua jokaiseen valmennuspäivään tai eri henkilöt eri päiviin. Saatte kätevästi yhdessä paketissa valmennuksen sekä myyntijohdolle että myyjille.

Kenelle?

Valmennus on tarkoitettu erityisesti Teknologiateollisuuden pienten ja keskisuurten jäsenyritysten johdolle, myyntijohdolle ja myyjille. Vertaissparraus on tärkeä osa ohjelmaa. Sen edellytyksenä on halu oppia ja jakaa omia kokemuksia.

Miten?

Koko valmennuksen hinta on 6000 € + alv/yritys. 
Hintaan sisältyy neljä valmennuspäivää, joihin voi osallistua 1 - 5 henkilöä yrityksestä sekä tarjoilut ja valmennuksen materiaalit.
Valmennuspäivät järjestetään pääkaupunkiseudulla.

Voitte aloittaa ohjelman mistä valmennuspäivästä tahansa, kuin hyppäisitte paternoster-hissiin.

Kysy lisää Kristiina Kaskelta.

Kurssit, seminaarit ja tapahtumat

Järjestämme jäsenillemme säännöllisesti tilaisuuksia, joissa käsitellään toimialakohtaisesti ajankohtaisia aiheita ja verkotutaan muiden osallistujien kanssa. 

Lisätietoa työmarkkina-asioiden koulutuksista

Mitä hyödyt?

Tilaisuudet ovat nopea ja helppo tapa ylläpitää ja kehittää ammatillista osaamista sekä vaihtaa kokemuksia muiden alalla toimivien kanssa. 

Teknologiateollisuuden jäsenyritykset saavat maksullisista tilaisuuksista jäsenalennuksen.

Kenelle? 

Kunkin toimialan yrityksissä toimivat asiantuntijat ja johto

Miten?

Tutustu tapahtumatarjontaamme ja ilmoittaudu!

Maksulliset tilaisuudet laskuttaa Teknologiateollisuus ry:n omistama Teknologiainfo Teknova Oy.