mies ja nainen tehdassalissa
Uutinen

Korona nosti pintaan myös yritysturvallisuuden, Teknologiateollisuus valmisteli yrityksille työkalun

14.10.2020 klo 11.27
Korona-epidemia on tuonut kouriintuntuvasti esiin myös yritysturvallisuuden merkityksen. Henkilöstön turvallisuuden varmistamiseksi on otettu käyttöön ihan uusia keinoja, ja yritystoiminnan jatkuvuus on ollut koetuksella monien koronan aiheuttamien ongelmien takia. Yritysturvallisuudesta huolehtiminen on kuitenkin jatkuvaa työtä, ja Teknologiateollisuus on laatinut yritysten tueksi työkalun toiminnan kehittämiseksi.

Yritysturvallisuuden hallitseminen tuo yritykselle selkeää kilpailuetua. Esimerkiksi asiakassuhteista voidaan pitää paremmin huolta, kun yritys pystyy tarjoamaan tuotteensa ja palvelunsa mahdollisimman luotettavasti. Myös työturvallisuus on osa tuloksellista yritystoimintaa.

Teknologiateollisuus tarjoaa nyt yrityksille tiiviin tietopaketin sekä työkalun yritysturvallisuuden ja turvallisuusjohtamisen kehittämiseen. Keskitymme digitaaliseen turvallisuuteen, yritystoiminnan jatkuvuuden turvaamiseen sekä työturvallisuuteen.

− Yritysturvallisuus ei ole vain yhden turvallisuuden osa-alueen hallintaa, vaan kyse on kokonaisuudesta. Kaikki osat vaikuttavat toisiinsa. Esimerkiksi toiminnan jatkuvuutta on vaikea turvata, jos samaan aikaan ei kiinnitetä huomiota kyberturvallisuuden ja työturvallisuuden varmistamiseen, sanoo johtaja Minna Helle Teknologiateollisuudesta.

Kokonaisuus tarjoaa yrityksille hyödyllistä tietoa, käytännönläheisiä vinkkejä, helposti käytettävän arviointityökalun sekä mallidokumentin liiketoiminnan jatkuvuuden suunnitteluun.

Tutustu työkaluun ja asiakokonaisuuteen tästä.