Uudistuva teollisuus

stocksy_txpf7d7f3c1dv7100_medium_206036.jpg
Teknologiateollisuudella on kaikki onnistumisen edellytykset: hyvät ja pitkät teolliset perinteet, innovatiivista suunnittelua ja tuotekehitystä, osaavia ihmisiä, huipputeknologiaa sekä digitaalisuuden ja tekoälyn osaamista.

Teknologiateollisuudessa on meneillään rakennemuutos, jonka keskeinen vauhdittaja on digitalisaatio. Korkean osaamisen suomalaisyrityksille muutos tarjoaa upean mahdollisuuden menestyä kansainvälisillä markkinoilla. 

Tämä mahdollisuus on hyödynnettävä: vain uudistumalla, kasvamalla ja kansainvälistymällä yritykset voivat rakentaa hyvinvoinnin perustaa. 

Kun teknologiayritykset menestyvät, Suomikin menestyy.

Tämä on Suomen kannalta elintärkeää, sillä ilman teknologiaperusteista talouskasvua jäämme jälkeen kansainvälisessä kilpailussa ja taloutemme heikkenee.

Uutta teknologiaa, innovaatioita ja osaamista luovat kasvuyritykset toimivat edelläkävijöinä muuttuvassa globaalissa kilpailussa. Teollisuuden suuryritysten menestyminen on myös välttämätöntä, jotta koko kansantaloutemme kasvaa. 

Kasvuryhmä sparraa

Kasvuryhmä on kasvuhaluisten keskisuurten suomalaisyritysten kasvun kirittämiseksi perustettu yrittäjien ja yritysjohtajien vertaisyhteisö, jonka toiminta perustuu vertaissparraukseen ja kokemuspohjaisen tiedon hyödyntämiseen.

Kasvuryhmän missiona on luoda Suomeen merkittävä ja aktiivisesti toisiaan tukeva joukko globaalisti menestyviä yrityksiä, jotka jakavat intohimon kasvaa, kehittyä ja muuttaa maailmaa.

Katso lisää osoitteesta www.kasvuryhma.fi

Katso myös:

Seitsemän totuutta teknologiateollisuudesta -esitys (SlideShare)

Kasvuyritykset pelastavat Suomen

Saalasti aktiivinen kasvuryhmässä

Women in Tech